keskiviikko 28. elokuuta 2024

Auringonlaskukävely

Päivät ovat alkaneet lyhentyä ja aurinko laskee aikaisemmin joka päivä. Eilen menimme ihailemaan auringonlaskua Tammisaaren keskustaan. Siellä on mukavat merelliset maisemat ja aika rauhallistakin näin loppukesästä kun ei ole enää niin paljon turisteja. 


Minulla on niin turvallinen olo Sipin vierellä. Hän suojelee minua kaikelta pahalta, kuten vierailta koirilta ja muilta elämiltä. Sipi on niin rohkea eikä hän pelkää mitään. On vähän haikea olo, kun Sipi on jo niin vanha. 
Mutta ei mietitä sitä vielä. Nyt nautin siitä, että saan istua Sipin vierellä katsomassa auringonlaskua.

perjantai 23. elokuuta 2024

Kesäkuulumisia

On kivaa kun on kesä ja meidän takapihan remontti on valmis. Nautimme siitä ja vietämme melkein kaiket illat takapihalla. Se on ihanaa! 


Pihalla on niin kivaa! Haistelemme kaikkia mielenkiintoisia tuoksuja, kuuntelemme mitä naapurustossa tapahtuu ja haukumme kaikille ohikulkijoille. Joskus me innostumme haukkumaan niin paljon, että isäntäväellä menee hermot ja silloin joudumme menemään sisälle jäähylle. Kukaan ei kuulemma jaksa räksyttäviä koiria. 

sunnuntai 18. elokuuta 2024

Ramsholmenissa

Kävin tänään Ramsholmenissa ulkoilemassa ja pulikoimassa. Sipi ei lähtenyt mukaan tälle lenkille, koska hän on tänäänkin ollut tosi väsynyt. Ei hän olisi jaksanut kävellä näin pitkää lenkkiä.

Minä olin tosi innoissani, kun pääsin pitkästä aikaa Ramsholmeniin. Haistelin kaikkia hajuja ja voin vaikka vannoa, että puistossa oli monta peuraa sekä muita metsäneläimiä. Aiemmin tällä viikolla toisessa metsässä näin hirviemon ja vasan. Ne olivat todella mielenkiintoisia minusta! 


Kävin kahlailemassa emännän kanssa, vesi oli aivan sopivan lämmintä. Join myös samalla, koska onhan vielä kesä ja ilmassakin aika lämmintä.

Olisin voinut uida kunnolla, jos olisin viitsinyt. Tänään minulle kuitenkin riitti kahlailut.


tiistai 13. elokuuta 2024

Uusi takapihan terassi

Meillä on uusi takapihan terassi ja nyt voimme kulkea kodinhoitohuoneen ovelta suoraan terassia pitkin olohuoneen ovelle. 

Voimme myös vahtia olohuoneen oven portaalla kahdestaan, kun uusi porras on sen verran leveämpi että mahdumme siihen yhdessä. 

tiistai 6. elokuuta 2024

Elokuun ilta-aurinko

On jo elokuu ja ilta-auringon valossa on tunnelmaa. Yhtenä iltana emäntä vei minut keskelle kukkaketoa ja alkoi ottaa valokuvia. 


Yritin ottaa tämän homman vakavasti.


Jossain vaiheessa minua alkoi kyllästyttää, mutta koitin silti keskittyä vielä hetken.

Jouduin myös kuvattavaksi pellonreunassa. Tässä vaiheessa aloin olla jo aivan valmis jatkamaan lenkkiä. Vähän tästä eteenpäin on heppoja aitauksessa ja siellä on aina mielenkiintoisia hajuja. Siitä vähän vielä eteenpäin on lammasaitaus. Ne ovat paljon mielenkiintoisempia kuin valokuvamallina poseeraaminen.