sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Iltalenkit Västerbyssä

Tällä viikolla olen päässyt kahdesti Västerbyhyn iltalenkille. 
Ensin kävin emännän kanssa hölkkäämässä sadepäivän iltana. 


Ilma oli raikas ja oli kiva juosta poluilla. Kävin uimassakin, ettei minulle tulisi liian kuuma. 


Nautin myös vettä sisäisesti.


Poluilla ja taukopaikoilla ei ollut ketään muita, joten saimme olla aivan rauhassa. 


Sitten toisen kerran lähdin taas autolla Västebyhyn, ja siellä olivatkin Urpo ja Kärsä! Lähdin heidän kanssaan kiertämään Peikkometsän polun. Oli aika lämmin, joten Urpolla oli viilennystakki. Kävimme myös uimassa koko porukalla, myös ihmiset uivat. Vesi oli lämmintä.

Lisää tällaisia viikkoja minulle, kiitos! 

perjantai 19. heinäkuuta 2024

Sipin kissakaveri

Sipillä on tässä lähialueella uusi kissakaveri. Naapurin kissa on tottunut koiriin, eikä väistä vaikka tiellä tulisi vastaan isojakin koiria. Sipi alkoi kiinnostua tästä tyypistä ja on mennyt monta kertaa tekemään tuttavuutta sen kanssa. Nyt he ovat jo niin hyviä kavereita, että mielellään tervehtivät toisiaan ja hetken aikaa vaihtavat kuulumisia. 
Minä en voi sietää sitä ja nostan aina kauhean metelin jos se (tai joku toinen kissa) tulee vastaan. Mutta jos Sipi on mukana, tämä kissakaveri jää vaan odottelemaan, että pääsee moikkaamaan ystäväänsä. 



perjantai 12. heinäkuuta 2024

Sipi 12 vuotta!

Tänään on Sipin 12-vuotissynttärit! Hän on jo ihan mummoiässä, vaikkei sitä päällepäin uskoisi.



Juhlan kunniaksi menimme Dagmarin puistoon uimaan. 


Sipi ei ole tänäkesänä oikein viitsinyt enää uida kunnolla, mutta hän kahlailee kyllä mielellään. On varmaankin turvallisempaa mennä tassupohjaa, jos ei ole aivan varma omista voimista.


Isäntäväellä oli eväitäkin mukana, mutta ei kylläkään meille vaan pelkästään itselleen. 
Oli kiva retki, ja pääasia tietysti, että saimme juhlia Sipiä.

tiistai 9. heinäkuuta 2024

Sipin kipulääkitys

Sipi täyttää myöhemmin tällä viikolla 12 vuotta, ja hänellä alkaa olla kaikenlaista pientä kipua ja kremppaa.

Sen takia hän kävi tänään eläinlääkärissä ottamassa pitkäkestoisen kipulääkityksen. Kokeillaan nyt, miten se auttaa. Sipi on ollut niin hirveän väsynyt koko kesän, emmekä ole päässeet enää yhdessä pitkille lenkeille. Minä menen kyllä omaa tahtiani omille lenkeille, mutta Sipi tekee lyhyempiä ja omalle kunnolle sopivampia lenkkejä tässä lähialuilla.

Sipi eläinlääkärin odotushuoneessa huolestuneena.

maanantai 8. heinäkuuta 2024

Iltakävely vanhassa kaupungissa

Oli niin aurinkoinen ja lämmin ilta, että lähdimme iltakävelylle Tammisaaren vanhaan kaupunkiin. Siellä meillä on aina niin hirveästi haisteltavaa, että vaikka lenkki ei olisi kovin pitkä, se kestää kauan ja olemme sen jälkeen aivan poikki. 


Kävelimme pitkin ja poikin kapeita katuja pitkin. Merenrannassa oli ihana raikas tuuli, joka tuoksui niin hyvälle että meidän piti nuuhkia sitä pitkään. 
Sitten jatkoimme kävelyä ja päädyimme lopulta kirkolle, jossa jouduimme valokuvattaviksi.

Onko se nyt sopivaa vai ei, että koirat poseeraavat kirkonportailla? Ei meitä siellä moni nähnyt, mutta nyt kuvat ovat internetissä ja kuka vaan voi nähdä ne.