tiistai 10. syyskuuta 2024

Intiaanikesä

Tämä kesä se vaan jatkuu ja jatkuu. Illat pimenevät, mutta päivät ovat lämpimiä kuten kesällä.

Minä en valita, on ihanaa olla ulkona koko ajan. 

Sipi ottaa jopa päivätorkkuja lämpimällä nurmikolla.

sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Vierailupäivä

Meillä oli viikonloppuna vierailupäivä. Meille tuli vierailulle monta kivaa tyyppiä, ja kaiken kukkuraksi myös Urpo ja Kärsä tulivat! Sipi repi pelihousunsa täysin, kun hän näki Urpon ja Kärsän meidän pihalla, ja tilanne päättyi niin että Sipi joutui omaan huoneeseensa jäähylle vähäksi aikaa. 

Minusta oli vain mukavaa, että pojat tulivat minun kotiini. Otin Kärsän viekkuun pedilleni, vaikka hän olikin hieman pöllämystynyt tästä läheisyydestä. 

Vein pojat kävelylle minun pitkälle maaseutulenkilleni. Sipi ei valitettavasti jaksanut lähteä tälle lenkille, koska matka on aika pitkä ja oli yllättävän lämmin ilma. Meillä oli kuitenkin ihan hauskaa kolmestaankin. Ja kun tulimme takaisin, olimme vielä monta tuntia takapihalla, niin kauan että tuli pimeä. Sitten menimme sisälle ja painuimme nukkumaan. Urpo meni vanhasta tottumuksesta sohvalle, eikä kukaan tohtinut sanoa hänelle, että se on kiellettyä. Siellä se papparainen tuhisi suloisena. 
Harmi että heidän piti lopulta lähteä kotiin. Minä olin jo suunnitellut, miten hauskaa meillä olisi, jos voisimme olla aina neljästään.