maanantai 4. huhtikuuta 2022

Ystäväni Uuno

Meille tuli kylään uusi ystävä nimeltään Uuno. Hän on 5 kuukautta vanha cockapoo eli cockerspanielin ja villakoiran risteytys. Hän oli tosi söpö eikä pelännyt meitä juurikaan. 

Uuno on vielä niin pieni, ettei hän edes välittänyt siitä että minulla on juuri nyt juoksut. Minä olen itsekin vielä sen verran nuori, etten oikein tiedä mikä näiden juoksujen tarkoitus on. 


Kävimme Uunon kanssa läheisellä pellolla riekkumassa. Uuno ei halunnut kuvaan meidän viereen, vaan jäi tuonne kauemmas istumaan. 


Illalla isäntäväki kävi kaupungilla syömässä ja Uuno pääsi mukaan. Sipi ja minä odottelimme kotona. Uuno pyöri katuliidussa ja keltaista väriä meni hänen viiksiinsäkin. 


Seuraavana päivänä lähdimme porukalla käymään Ramsholmenissa. Se oli mukava lenkki, vaikka näimmekin yhden meitä erittäin uhkaavasti lähestyvän oravan ja jouduimme äänekkäästi komentamaan sen muualle. Siinä rötäkässä hyppäsimme sillalta kaislikkoon ja emännän käsi paiskautui sillan kaidetta päin. Hiukan ihmettelimme itsekin, miten sinne kaislikkoon päädyimme ja minne se orava lopulta ehti kadota. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti