tiistai 22. maaliskuuta 2022

Talviloma Vierumäellä

Päätin lähteä nauttimaan kevättalven päivistä vähän uusissa maisemessa. Vierumäki vaikutti sopivalta kohteelta. Otin isäntäväen ja Sipin mukaan, sillä minun mielestäni porukassa on mukavampi lomailla. Minä en olekaan aikaisemmin ollut varsinaisella talvilomalla, koska tämä on vasta minun toinen talveni.

Matkalla pysähdyimme mukavissa taukopaikoissa ja riehuimme liiat energiat pois, että jaksoimme taas matkustaa. Ei haitannut, vaikka meidän matkustustilassamme oli suksia, sillä ne oli kääritty mattoon.

Saimme kamalan ison mökin, mutta se ei haitannut, sillä kokoonnumme kuitenkin yleensä aina samaan huoneeseen. Olipahan ainakin tilaa köllötellä. Vierumäellä oli lunta vielä paksulti, mutta onneksi useimmissa paikoissa oli riittävä hankikanto meille neljällä tassulla kulkeville, ainakin aamuisin pakkasöiden jälkeen.


Harjujen harjalla ja lomassa kulkee kiva luontopolku. Sitä kävimme tutkimassa monta kertaa, päivällä auringonpaisteessa ja yöllä tähtien loisteessa.


Mökin edustalta oli pitkä rinne alas järvelle. Sipi löysi hangesta katkenneen hinausköyden pätkän. Siitä tuli heti meidän suosikkilelu, jota oli mukava riepottaa rinnettä ylös ja alas.


Järven jäällä saimme kulkea vapaana. Kuljimme mieluiten tallatuilla urilla, sillä polkujen ulkopuolella hanki upotti jonkin verran. Paksun hangen alla oli varmasti ainakin yhtä paksu jää.


Meillä oli Vierumäellä oikein rattoisat, reippaat ja rentouttavat lomapäivät. Sipi (kuvassa) ja minä lähetämme kaikille minun blogini lukijoille rakkaita terveisiä!

1 kommentti:

  1. Olipa mukavaa taas kuulla kuulumisianne! Kiitos terveisistä, terveisiä sinnekin!

    VastaaPoista