sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Puoli vuotta täynnä!!!

Tänään täytän puoli vuotta, eli kuusi kuukautta! Juhlan kunniaksi sain KOKONAISEN lihapullan, mutta vasta kun oli poseerannut kameralle nätisti. Sen aikaa lihapulla sai luvan odottaa matonreunalla.

Juhlapäivää päätettiin juhlistaa lenkillä, kuinkas muuten. Sääkin suosi ja aurinko paistoi. Mutta poseeraaminen ei vielä ollut loppunut:

Ylläoleva kuva on otettu Luonnonmaan saarella (Naantalin kupeessa), josta hiljattain ostin oman maatilan. Sellaisen pienen ja vaatimattoman, näin aluksi.

Sinne johtaa myös oma tie. Luonnollisesti.

Opaskylttejä "ranchilleni" löytyy maastosta myös vähän kauempaa:


Oma kehu haisee, mutta on vain niin vaikeaa olla vaatimaton, kun on niin kaunis nimi. Siitä huolimatta toivotan riemukasta puolivuotissyntymäpäivää kaikille sisaruksilleni, eli Safe Keeper'sin E-pentueelle!

5 kommenttia:

 1. Moi Villa!
  Ja onnea oikein paljon täältä Vartsalasta. Kuulin, että jalkasi pelaa taas paremmin. Olisipa kiva ottaa taas kunnon painimatsi kanssasi. Ehkä se pian järjestyy.
  Kuvasikin ovat niin kauniita. Taitaa sinulla riittää poikaystäviä ja sulhaskandidaatteja. Muista painia Rekun kanssa ja käyttäytyä nätisti. Tavataa taas joskus! Hyvää puolivuotissyntymäpäivää näin jälkikäteen!

  Terveisin Bertta ja isäntäväki

  VastaaPoista
 2. Oletpa sinä nyt äveriäs, kun olet hankkinut oman tilan ja sinne vie Villantie. Hiukan leuhkaa. Onko jalka jo kunnossa? Voisiko saada sinusta joskus painikaverin?

  Terveisin Bertta

  VastaaPoista
 3. Hei Bertta! Kiitos kehuista - etpä ole hassumman näköinen itsekään. Kuulin tässä taannoin että olit jo tulossa käymään, mutta viime hetkellä jouduit perumaan kyläilysi. Kuinka perin valitettavaa.
  No, minä odotan täällä Raisiossa toistaiseksi. Ja olen aina valmiina pieneen painiin!

  VastaaPoista