sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Kesäleiri

Palasin juuri kotiin Safe Keeper'sin, Safe Guardian'sin ja Portinvartijan kesäleiriltä.
Minulla oli hurjan hauska viikonloppu! Aivan ensimmäiseksi tapasin Rafun. Emme varsinaisesti ole tavanneet ennen, mutta tavallaan tunnemme toisemme virtuaalisesti. Sitäpaitsi paini sujui kuin vanhojen tuttujen kesken.
Rafun omistajat antoivat minulle fanilahjan! Heistä minun blogini on niin hauska, että he halusivat lahjoa minua ja vähän Rekkuakin. Saimme koiran herkkupaloja ja kaksi luuta, mikä on aivan mahtavaa.


Sitten lähdinkin riehumaan Tiinan koirien kanssa, ja tapasin siskoni Oikun, äitini Minton sekä muut. Oikku oli niin kiireinen, ettemme ehtineet oikein tervehtiä kunnolla, eikä äitikään välittänyt minusta juuri mitään. Sain juosta oikein kunnolla, sillä Tiinan laumasta ei puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. Onneksi ihana Rontti oli minun kanssani välillä vähän loitommalla, niin sain leikkiseuraa. Ja mikäs siinä, Ronttihan on aivan upea komistus!


Huonekaverina minulla oli Ronja, jonka kanssa meillä oli kohteliaan viileät välit. Me emme kovin hyvin tulleet juttuun, mutta ei se haitannut. Ronja taitaakin viihtyä enemmän omassa seurassaan, ja sehän on hyvä, sillä silloin on aina hyvässä seurassa!


Ohjelmassa oli mm. leirimätsärit, joissa sain sinisen nauhan enkä sijoittunut. Ei ihme, sillä en osannut mätsärikäyttäytymistä ollenkaan. Miksi pitääkin yhtäkkiä seisoa, kun aina aikaisemmin herkun on saanut sivulla istumisesta?
Kokeilin myös agilityä, ja se oli oikeastaan ihan hauskaa! Menin putkestakin pienen suostuttelun jälkeen, ja lopulta myös pussista.


Varsinaista sirkushuvia tarjosivat leirillä olleet kaksi pentua: ne juoksivat putkesta eestaas monta kertaa ja ajoivat toisiaan takaa.


Minulla oli monta kivaa painikaveria, mm. Panda, Furi, Rontti ja veljeni Daiki.


En olisi millään halunnut palata vielä kotiin, kun oli niin monta kivaa kaveria ja paljon hauskaa tekemistä koko ajan.

3 kommenttia:

  1. Oli aivan mahtavaa että pääsit mukaan meidän leirille :) Villa on niin kaunis tyttö ja ihana pieni pusukone :) Kiitos ihanasta seurasta ja ensi vuonna uudelleen :)

    VastaaPoista
  2. Heippa Villa!

    Olipa mukava nähdä sinut luonnossa, kun olet niin kaunis ja ihana tyttö. Oli hauska leikkiä kanssasi ja toivottavasti näemme uudestaan. Toivottavasti voimme sitten riehua ja painia vähän enemmän. Minullakin oli leirillä hauskaa ja sunnuntaina tuli myös vuosi täyteen koiran elämää.
    t: Rafu

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kasvattajalle ja Rafulle! Oli varsin kiva nähdä ja nuuskia teitä. Toivottavasti näemme pian uudestaan!

    VastaaPoista