tiistai 9. kesäkuuta 2009

Kavereiden kanssa painimassa

Olin tänään Luolavuorella tapaamassa Helmiä. Helmillä on juoksut, ja siksi Rekku ei voinut tulla mukaan. Ihan kivaa välillä tehdä jotain omiakin juttuja, eikä aina vain seurata Rekkua.

Helmin kanssa oli tosi mukavaa painia! Aluksi me riehuimme ihan hulluina, mutta sitten totesimme että mehän olemme hei kohta aikuisia ja ehkä meidän pitäisi alkaa käyttäytyä. Niinpä makoilimme heinikossa ja vähän mutustelimme keppejä.

Sitten meidän seuraan liittyi 4,5 kk vanha faaraokoira Onni! Hän oli todella vauhdikas poika ja mekin innostuimme riehumaan uudestaan.

Loppuaika menikin ihan kaaoksessa! Me juoksimme ja riehuimme.


Luolavuorella käväisi myös Sanni, mutta hän lähti pian takaisin kotiinsa.




4 kommenttia:

  1. Kylläpäs teillä on ollut hauskaa! Olisit Vilkku tullut käymään meillä, kun Luolavuorella liikuit. Luolavuorelta on meille viiden minuutin kävelymatka.

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia! Oli kyllä tosi kivaa riehua pitkästä aikaa!

    Helmi

    VastaaPoista
  3. Onni-pojalta haukahdus ja terveiset! Nähtiin tänään labbispentu Oonan kanssa Luolavuoressa ja pikaisesti tuli riehuttua taas Helminkin kanssa :)

    VastaaPoista
  4. Hau! Kiitoksia kovasti kommenteista kaikki, Helmi ja Onni ja kummitäti! Minä tulin juuri lomalta Itä-Suomesta. Toivottavasti nähdään taas pian leikin ja riehumisen merkeissä!

    VastaaPoista