torstai 27. elokuuta 2009

Lihotuskuurilla...!

Olen ehtinyt jo 11 kuukauden kunnioitettavaan ikään. (Vihje kaikille faneilleni: ensi kuussa juhlitaan synttäreitä!) Verrattain varttuneesta iästäni huolimatta olen säilyttänyt mallin mitat: Kaikki kylkiluuni voi laskea, kun hengitän, ja viime viikolla vaaka näytti vain 26,5 kiloa. Tämän lisäksi eläintenhoitaja, joka tuli minua tervehtimään vaa'alla käydessäni sanoi, että lantioni päällä voisi olla vähän enemmän lihaa. Se kyllä kelpaisi, sillä olen lihansyöjä. Saisin varmasti aika näppärästi napattua lihan suuhuni myös sieltä lantion päältä.

Niinpä isäntä kävi ostamassa kaupasta eläinten lihapullia, joita saan nyt iltaruoan mukana kokonaiset viisi kappaletta! Ja c-vitamiinia tavalliseen tapaan. Lihapullat ovat tietenkin raakoja ja jäässä, mutta ne ehtivät sopivasti sulaa iltapäiväkävelyn aikana - mutta eivät kypsyä, onneksi. Haluan liha-annokseni raakana ja mieluiten pakoon juoksevana. Raaka liha sai ensimmäisenä päivänä vatsani hieman sekaisin ja minun piti päästä ulos(tamaan) tavallista useammin, mutta se meni nopeasti ohi.

Eikä tässä vielä kaikki! Isäntä osti tavallisen vihreän Happy Dog-säkin (Fit and Well Adult Medium) rinnalle yhden säkin PUNAISTA Happy Dogia! Siinä säkissä lukee "Sport", mikä tietysti sopii minulle erittäin hyvin, olenhan yksi seutukunnan sporttisimmista valkkareista. Sportissa on enemmän sekä rasvaa että proteiinia kuin Adultissa, mutta en minä pelkkää sporttia kuitenkaan tule saamaan, ehkä kolmasosan tavallisten nappuloiden sekaan, sitten kun lihapullat joskus loppuvat. Sitten saatan saada vähän lisää leveyttä hoikkaan olemukseeni. Vahva koira vaatii vahvat eväät! Jos minä joskus alan harrastaa hiihtoa tai jotain muuta todella rankkaa, saatan saada sporttia koko kulhon.

Kävin taas jälkitreeneissä. Minä tykkään jäljestämisharjoituksista hyvin paljon, mikä toivottavasti näkyy oheisesta kuvasta, joka on otettu heti jäljestämisen päätyttyä kehujen jälkeen (pallo näkyy taustalla). Isäntä kuvasi myös yhden jäljestyksen videolle, mutta minä en vielä ole rekisteröitynyt JuuTuubiin enkä siis osaa - tai siis VIITSI laittaa sitä videota tähän. Ehkä Rekku voi auttaa, se on jo JuuTuubin jäsen. Ai niin, Rekku tuli takaisin kotiin eilen. Se on tosi kivaa - nyt on aina joku kaveri kotona, jonka kanssa voi kisailla. Tärkeintä on kuitenkin, että Rekku ei enää ole kiinnostunut minusta SILLÄ TAVALLA - mikä tietysti tarkoittaa, että juoksut taitavat olla tältä erää ohi. Ja hyvä niin, sillä juoksuaika oli aika rankkaa aikaa. Väsytti kauheasti ja karvaa lähti niin määrättömän paljon, että siitä ei meinannut tulla loppua ollenkaan.

2 kommenttia:

  1. Tule Villis äkkiä takaisin meille! Olit niin sulkku tuolla parvekkeella ja sohvan takana.

    VastaaPoista
  2. Tulenhan minä oikein mielelläni. Kummitädin luona kun saa aina runsain mitoin sekä liikuntaa että hellyyttä!

    VastaaPoista