tiistai 8. joulukuuta 2009

Kuvaukset

Eilinen oli minun elämässäni tärkeä päivä: Tapasin sisaruksia ensimmäistä kertaa pentulaatikon jälkeen. Ja minun luuni kuvattiin röntgenillä.
Tapasin eläinlääkäriasema Mevetin edessä veljeni Onnin, Everin ja Daikin, sekä siskoni Oikun. Paikalla oli myös "ottoveli" Mosse (joka muuten vieraili meillä ennen minua!).
Onnista oli kasvanut hurjan komea! Hän muistutti ulkonäöltä edesmennyttä "enoani" Rommia.
Minun silmiini laitettiin jotain tippoja, mutta ei se menoa haitannut. Minä olin täynnä energiaa kahden tunnin automatkan jälkeen!
Peuhasin Onnin kanssa, mutta vähän kuitenkin hirvitti Onnin suuruus. Aina kun hän vähän hipaisi minua, minä kiljuin. Olo oli kuitenkin turvallinen, sillä Onni siunasi minut monta kertaa!
Peuhasin myös Oikun kanssa, mutta Mossen, Daikin ja Everin kanssa en juuri ehtinyt vaihtaa kuulumisia.
Jouduin ensimmäisenä lääkärisedän vastaanotolle. Lääkäri katsoi silmiini hyvin pitkään jonkun lasin läpi, ja minua alkoi vähän ahdistaa. Lopulta minulle sanottiin, että silmät ovat terveet.
Sitten minun tassuuni laitettiin piikki, ja sain kävellä röntgenhuoneeseen. Sitten sumeni. Muistan, että kävin makaamaan maahan ja sen jälkeen olinkin ihan kanttuvei. Minua siirreltiin ja käänneltiin, ja yritin vähän pistää hanttiin, mutta eihän siitä mitään tullut.
Kaikille sisaruksille tehtiin samoin, ja lopulta me kaikki valkkarit makasimme eläinlääkärin lattialla kieli poskella. Olimme kuulemma huvittava näky!
Kun heräilin, olivat Mossen varpaat melkein minun suussa. Kuulin vain kun emäntä komensi "Villa!", ja sitten piti nousta ja lähteä autolle. Minä hoipertelin ulos, ja kynnet vain rapisivat asfalttia vasten, kun en jaksanut nostaa tassuja kunnolla. Emäntä onneksi kantoi minut autolle, vaikkei matka ollutkaan pitkä. Autossa lepäsin, ja Kivihovin kohdalla pidimme tauon ja minä jaksoin jo ihan hyvin kävellä itse. Salossa autoon hyppäsi myös Rekku.
Loppuilta sujui rauhallisissa merkeissä.

Oli hauska tavata sisaruksia! Minä olin porukan pienin! Jopa Oikku oli minua ehkä vähän isompi, ja valkoisempi. Sovittiin Everin kanssa, että tavataan uudestaan ja sitten riehutaan!!

Ainiin, ne tulokset. Alustavat arviot: Lonkat A/A, kyynärät 0/0. Selkäkin kuvattiin ja sekin on terve.

5 kommenttia:

 1. Juu Everi-veli ja Halli-serkku odottaa reissua teidän suunnalle ihan hulluna.:)Ettekös te siellä Turun suunnalla asusta?:) Olen tulossa äitini luo Kaarinaan ennen joulua ja voitaisi sitten samalla poiketa teillä,tai jossain missä pääsisi juoksemaan??

  VastaaPoista
 2. Joo, me asutaan Rekun kanssa täällä Raisiossa. Minähän kuulun Raision Naisluimistelijoihin. Täällä on monta hyvää riehumispaikkaa, ja onneksi isäntäkin on joulun poissa, ettei se pysty komentamaan minua häkkiin kun riehaannun liikaa. Joten tervetuloa vain!

  VastaaPoista
 3. Okei! Kuulostaa hyvältä.:) Olettekos miten paikalla. Arkipäivät ei varmaan passaa..?? Yksi vaihtoehto voisi olla 19.12?

  T:Vihdin poppoo!

  VastaaPoista
 4. Hei Villa! Emme ole tavanneet, mutta tunnen "veljesi" Rekun. Onnittelut hienoista kuvaustuloksista! Ajatella, että kävimme samassa paikassa vain viikon välein samoissa tutkimuksissa! Minä kävin nimittäin eilen, eikä ollut yhtään kiva olo sitten illalla. Aamulla oli onneksi jo huurut haihtuneet päästä ja ruoka maistui tosi hyvältä!

  Maukasta joulua sinulle ja erityisesti Rekulle!
  Toivottaa Esther Espoosta

  VastaaPoista
 5. Hei Esther! Kiva että jätit kommentin! Ei se rauhoitus kivalta tuntunut, mutta saatiinpahan hyvät kuvat! Toivottavasti sinunkin tulokset olivat yhtä hyvät kuin minun.
  Kerron Rekulle terveiset, ja toivotamme teille oikein mukavaa joulua!

  Villa

  VastaaPoista