maanantai 3. helmikuuta 2014

Kuntoilua

Rakas treenipäiväkirja,
Viime viikonloppuna olimme kuntokuurilla. Lauantaina oli kestävyyspäivä ja sunnuntaina maksimivoimapäivä.
Aloitetaan lauantaista: Lähdimme pitkälle kävelylenkille Raision Petäsmäestä. Kävelimme Petäsmäen kuntoradan, sieltä Rekun haudalle ja sieltä Raision ABC:n ohi Kerttulaan ja takaisin autolle Petäsmäkeen. Lenkki kesti yhteensä 2 tuntia 20 minuuttia ja kävelyä tuli varmaan noin 10 kilometriä. Olin melkein koko ajan vapaana, mutta Sipi ei koska sillä on juoksut ja koska se on niin pönttö ettei sitä voi pitää vapaana.
Olimme aika uupuneita kun tulimme kotiin. Uni maittoi koko illan.
Sunnuntaina sitten teimme lyhemmän lenkin, mutta sitäkin vauhdikkaamman: menimme Naantaliin Luolajanjärven jäälle. Siellä isäntäväki puki jalkaan luistimet ja Sipille vetovaljaat. Minä sain taas kekkuloida vapaana. Sipi alkoi vetää emäntää luistimilla ja voi pojat että vauhti oli kova! Minä laukkasin rinnalla minkä pystyin ja hyökkäilin Sipin kimppuun aina kun isäntä tai emäntä kehui Sipin vetoa. Minusta se vetäminen on niin tylsää, ja kivempaa olisi ollut, jos Sipikin olisi ollut vapaana niin oltaisiin voitu painia.
Juoksimme kaksi kertaa radan ympäri, yhteensä noin 3,5 kilometriä. Tosin rata oli ihan piilossa koska jään päällä oli noin 5 senttiä uutta lunta. Olimmea aivan poikki kahden kierroksen jälkeen.
Lenkin jälkeen saimme hyvällä omallatunnolla rouskuttaa poron kylkiluita, nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti