perjantai 26. elokuuta 2016

Meistä tehtiin hampurilaisia

Kulunut viikko on ollut kamalan stressaava. Maanantaina heti aamusta me jouduimme parvekkeelle, ja sillä aikaa jotkut miehet kävivät kantamassa kaikki meidän tavarat isoon autoon. Kun tulimme parvekkeelta, koko asunto oli tyhjä! Se oli aika outoa ja ehkä hieman pelottavaakin. Minä menin makaamaan siihen kohtaan, jossa häkkini oli aiemmin.
Sitten hyppäsimme autoon, kävimme Vartsalassa hieman lepäämässä ja syömässä, ja illalla nousimme laivaan. Hytissä nukuimme sängyissä (tietenkin) ja kuuntelimme moottorin kolinaa ja viereisessä hytissä haukkuvaa pikkukoiraa.
Tiistaiaamuna heräsimmekin Ruotsissa! Emme olleet koskaan aiemmin olleet ulkomailla, joten se oli jännittävää. Meillä oli tietenkin asianomaiset passit ja paperit, mutta kukaan ei halunnut katsoa niitä. Olimme hieman pettyneitä.
Ajoimme Tukholman ulkopuolelle ja teimme hyvän aamulenkin ja söimme normaalit aamusapuskat. Se oli muuten ihan hauskaa, mutta minusta löytyi kolme punkkia lenkin jälkeen. Onneksi ne näkyvät vaaleassa turkissani nopeasti, niin ne nypittiin pois.
Matkustimme autossa koko päivän. Iltapäivällä menimme pitkää siltaa pitkin Ruotsista Tanskaan, eikä taaskaan kukaan kysynyt passejamme.
Illalla nousimme taas laivaan, joka vei meidät Saksaan. Tämä on kuulemma uusi kotimaamme. Matkustimme vielä pari tuntia autossa, kunnes olimme perillä hampurilaisessa hotellissa. Hotellihuone oli kuuma, mutta oli mukava nukkua pehmeissä sängyissä isäntäväen vieressä.
Seuraava päivä oli hellepäivä, jonka vietimme Sipin kanssa pääosin hotellissa isäntäväen hoitaessa muita asioita. Se oli ihan mukavaa, koska olimme aika väsyneitä matkustamisesta ja kuumuudesta.
Nyt olemme muuttaneet uuteen kotiimme. Meidän kaikki tavarat kannettiin sisään sillä aikaa, kun me olimme kylpyhuoneessa lepäämässä. Minä sain mennä häkkiini ja se oli aivan ihanaa. Löysimme myös fudiksen ja saamme loikoilla tutulla villamatolla.

1 kommentti: