perjantai 31. toukokuuta 2019

Lomapäivä Merikarvialla

Tällä viikolla isäntäväellä oli vapaapäivä keskellä viikkoa, joten lähdimme reissuun. Auto pakattiin aivan täyteen tavaraa, katollakin oli pari polkupyörää. Meillä oli hyvät oltavat takakontissa normaaliin tapaan.
Lähdimme ajamaan Merikarvialle. Perillä meitä odotti niemennokka, jossa oli mukava virkistysalue. Siellä ei iloksemme ollut ketään muita, joten saimme koko alueen itsellemme. Juoksentelimme ympäriinsä ja hätistelimme isoja lintuja. Löysin maasta paljon hanhenkakkaa, jota pistelin poskeeni minkä kerkesin.


Illalla vähän ennen yhtätoista kävimme rannassa katsomassa auringonlaskua. Se värjäsi minut vaaleanpunaiseksi. 


Sipikin halusi kuvaan. 


 Seuraavana aamuna teimme aamukävelyn rantoja pitkin. Kävimme tällaisella laiturilla nauttimassa aamuauringosta. Tässä tuulensuojassa olikin tosi lämmin. Me katsoimme tarkkoina vedessä olevia lintuja.


Touhusimme koko päivän ulkona, kävimme uimassa ja isäntäväki myös saunassa. Kun olimme riehuneet riittävästi, menimme kotaan tuulensuojaan tekemään ruokaa. Oikeastaan nämä penkit olivat ihmisiä varten, mutta olin niin surkean näköinen kovalla betonilattialla, että minut päästettiin pehmeälle huovalle lepäämään. Tässä oli niin hyvä lämmitellä ja kuivatella märkää turkkia, että nukahdin välittömästi.

Seuraavaksi matka jatkui uuteen paikkaan, mutta kerron siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti