keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Sipi eläinlääkärissä

Tällä kertaa oli Sipin vuoro käydä eläinlääkärissä. Hänen takajalassaan on ollut jo jonkun aikaa pieni patti, luultavasti joku hyönteisenpurema tai vastaava, joka on kutissut ja sen takia Sipi on alkanut nuolemaan sitä. Nuolemisen seurauksena iho oli mennyt punertavaksi ja myös siinä kohtaa kasvavat karvat.

Jalka on aika kurjan näköinen ja Sipi ei voinut olla nuolematta sitä joka päivä. Tänään eläinlääkäri katsoi jalkaa ja sanoi, että siinä on hiivatulehdus. Iho on tulehtunut nuolemisesta.

Jalasta ajeltiin karvat (pieneltä alueelta) ja sitä pitää puhdistaa kaksi kertaa päivässä. Siihen myös laitetaan salvaa, joka auttaa tulehdukseen ja kutinaan.


Sipi oli eläinlääkärissä oikein reipas! Vastaanotolla oli ovessa kello, joka soi joka kerta kun joku meni ovesta sisään tai ulos. Sipi alkoi vahtia ovea ja haukkui kovaan ääneen aina kellon soidessa. Onneksi se oli kaikkien mielestä vaan hauskaa, eikä kukaan suuttunut siitä.

Eläinhoitaja tykkäsi Sipistä niin paljon, että antoi monta herkkupalaa. Jatkossa herkkuja tulee ehkä vähän vähemmän, sillä puntari näytti Sipille 33 kiloa! Sipi itse sanoo, että hän on vain lihaksikas eikä lihava. Minä luulen, että Sipillä alkaa nyt pieni laihdutuskuuri.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen laihiksella. Epistä! T. Urpo

    VastaaPoista
  2. Laihdutuskuurit ovat tosi tylsiä. Ethän sinäkään näytä siltä, että olisit laihdutuksen tarpeessa.
    T. Villa.

    VastaaPoista