sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Teijon kansallispuistossa

On ollut ihanaa olla monta viikkoa vain kotona, eikä missään matkoilla. Arki on rauhallista ja rutiinit on hyvin hallussa. Minusta on niin kivaa olla omassa kodissa ja nauttia rauhasta. Metsä on muuttunut syksyiseksi ja illat on jo tosi pimeät.

Viikonloppuna kävimme jälleen uudessa kansallispuistossa, tällä kertaa Teijon kansallispuistossa kiertämässä Matildanjärven lenkin. Mukana oli Nipsu emäntineen sekä toinenkin ihmiskaveri.
Ilma oli oikein kiva ja sen takia reitin varrella oli paljon kulkijoita. Me saimme kehuja siitä, että olemme kauniita ja hyväkäytöksisiä koiria.


Kävelimme rauhassa ja pidimme muutaman tauonkin. Emme sentään menneet uimaan, vaikka järvi oli ihan vieressä. Kahlasimme vain ja joimme järvivettä pahimpaan janoon. Sipillä oli aiemmin päivällä mennyt maha aivan kuralle, joten hän kykki pusikoissa tämän tästä. Onneksi se on nyt jo parempi.


Reitti oli enimmäkseen metsäpolkua, mutta muutamalla pätkällä oli myös pitkospuita. Minä inhoan pitkospuita. Se on kamalaa, kun jalka ei osukaan lankulle vaan askel menee ohi.


Onneksi enimmäkseen maisemat ja polut olivat näin hienoja.


Lopuksi meidän piti poseerata kameralle, mutta kukaan meistä ei oikein jaksanut asettua hienosti kuvaan. Tuli tällainen erilainen kuva tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti