lauantai 25. heinäkuuta 2020

Miniloma Tampereella

Aiemmin tällä viikolla pääsimme käymään Tampereella vanhoissa tutuissa maisemissa. Heti ensimmäiseksi menimme Peltolammille kiertämään kuntolenkin, jota kävelimme aikaisemmin aina. 


Automatkan jälkeen oli ihanaa verrytellä jalkoja ja käydä pulahtamassa virkistävässä lammessa. Tämä paikka on meille hyvin tuttu ja ilahduimme, kun pääsimme käymään täällä taas. Sipille tuli pennuusmuistot mieleen. Täällä hän pienenä mm. nielaisi hanskan ja joutui oksentamaan sen kotona. Hauskoja muistoja!


Hotellimme sijaitsi Lapinniemessä, jossa on kivat ulkoilumaastot. Tässä olimme iltalenkillä ja taustalla näkyy Näsinneula. 


Hotellista oli lyhyt matka Kaupin ulkoilualueille ja Rauhaniemeen. Minä en lähtenyt niin pitkälle, mutta Sipi kävi isännän kanssa katsastamassa nekin paikat. Kävin kyllä katsomassa uudistuneita maisemia rantatunnelin luona. Siellä oli myös kivoja graffiteja, joiden luona meistä otettiin kuvia. 


Reissun viimeisenä päivänä menimme Hervantaan Suolijärvelle. Tämä lenkki on meille hyvin tuttu, kävelimme täällä usein silloin kun asuimme Tampereella. Tässä paikassa meistä otettiin valokuva. Tarkkasilmäiset huomaavat, että kuva on otettu täsmälleen samassa paikassa kuin blogin bannerissa oleva kuva. Bannerikuva on otettu noin 7 vuotta sitten ja nyt otettiin uusi versio. Mitäs sanotte, eikö ole aika hieno kuva? 

1 kommentti:

  1. Tosi hieno kuva ja ilmeetkin melkein samanlaiset! Hyvä poseeraus!

    VastaaPoista