maanantai 20. heinäkuuta 2009

Vatsa kuralla

Voi voi sentään. Viime yönä vatsassani alkoi kiertää, mitäköhän siellä lie ollut. Kello oli varttia yli neljä. Piippasin lyhyesti, sen verran että isäntä heräsi. Hän ei kuitenkaan vienyt minua ulos, koska joskus piippaan öisin ihan muuten vain, vaan jatkoi uniaan. Ja sitten olikin jo liian myöhäistä, koska seuraavaksi isäntä heräsi kamalaan käryyn. Arvatkaa vain nolottiko minua.

Seuraavan kerran aloin piippaamaan kaksikymmentä yli kuusi, ja nyt pääsinkin heti ulos...tamaan. No, kyllä se menee ohi taas ihan varmasti. Samoin menee ohi myös lievä ontuminen vasemmassa etutassussa, joka minua on taas viime aikoina vaivannut. Taitaa vieläkin olla niitä kasvukipuja.

Muuten olen kyllä voinut hyvin ja ollut oma pirteä itseni. Menin jopa oma-aloitteisesti uimaan tässä hiljattain! Tottelevainenkin olen ollut, ja valpas. Ja tietysti suloinen! Emännällä oli syntymäpäivät viikonloppuna ja minä hurmasin kaikki vieraat aivan 6 - 0. Vatsanväänteet eivät kuitenkaan voineet johtua synttärikakusta, sillä sitä emme Rekun kanssa saaneet maistaakaan kovasta yrittämisestä huolimatta.

3 kommenttia:

 1. Voi harmi vatsavaivoja :( Toiv. pian helpottaa! Ja tassuvaivat myös, niin että päästään yhdessä taas leikkimään. Emännälle myöhästyneet synttärionnittelut!

  VastaaPoista
 2. Voi Villa neitonen, taidat olla herkkä tyttö, ehkä aavistelet jo jääväsi hetkeksi ilman isäntää ja juoksutat häntä sen vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Eivät ne vatsavaivat ole ihan vielä helpottaneet ja ihmekös tuo: kylpyhuoneen lattialta löytyi vaikka mitä sinne kuulumatonta - heinää iso tukko, kepinpalasia ja kaikkea muuta kummallista. Joten ei se taida ihan pelkästä herkkyydestäni johtua...

  Kiitos onnitteluista, välitän ne emännälle!

  VastaaPoista