maanantai 12. lokakuuta 2009

Parturi-Kampaamo Villa

Olen nyt tullut siihen ikään, että on aika ruveta harkitsemaan mikä minusta tulee isona. Ammatinvalinta on vakava kysymys. Minullahan siis olisi taipumuksia vaikka mihin: jälkikoiraksi, vetokoiraksi, hakukoiraksi ja tietenkin erinomaiseksi seurakoiraksi. Pastorin ammattia olen jo kokeillut ainakin kahdesti - suurella menestyksellä. Olen myös kokeillut suurtilallisen uraa. Varteenotettavia vaihtoehtoja on kuitenkin paljon, paljon useampia. Viime viikonloppuna Lahdessa käydessäni oivalsin, että minulla olisi paljon annettavaa myös kauneudenhoidon alalla. Olisinhan tällöin itse kiiltävine turkkeineni parasta mainosta ehostajan taidoilleni.


Ainakin liikkeen nimi kalskahtaa sangen komealta.

P.S.: Tänään eräs fanini lahjoitti minulle n. 400 grammaa erittäin rasvaista porsaanlihaa. Kovin ystävällistä. Saimmekin jo maistiaiset Rekun kanssa. Isäntä laittoi lihan parvekkeelle odottamaan, ja nyt Rekku päivystää parvekkeen oven edessä.

4 kommenttia:

 1. Everi kannustaa uuden uravalinnan johdosta!!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti, veliseni! Olen tässä tuuminut, että voisin ehkä myöhemmin laajentaa toimintaa myös koirien trimmaukseen. Erikoistuisin valkkareiden, flättien ja tietenkin villakoirien stailaamiseen.

  VastaaPoista
 3. Sinä olet selvästikin huippumalli-ainesta. täällä on toinen vasta malliuraa aloitteleva pikkuneiti. Jos käyt sivuillani huomaat mikä yhteys meillä on. Joudut kyllä lukemaan vanhempaa tekstiä . Sitten huomaat. Sivuni ovat maginblogi.blogspot.com.
  terveisin Magi-malli ja Leila

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti. Pitää tosiaan lisätä mallintyöt mahdollisten tulevien ammattien luetteloon. Olet kyllä varsin sievä pentu itsekin. Sinulla kynsi- ja korvapäivä on lauantai, minulla se on perjantai. Pidät kovasti matoista kuten minäkin. Ja sinä tunsit siskoni Lumin!

  VastaaPoista