tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kaupunkilenkki

Pitkästä aikaa päätimme lähteä päivälenkille kaupungille. Metsälenkkejä ollaan tehty joka päivä, joten oli aikakin päästä vähän kaupungille tuulettumaan! Eikös jokainen nainen halua vähän käydä näyttäytymässä aina välillä? Ja onhan tänään naistenpäiväkin.


Kävelimme poliisilaitokselta Aurajoen rantaa Tuomiokirkolle ja siitä vielä eteenpäin, melkein Halistenkoskelle asti. Ja sitten Aurajoen toista puolta takaisin. Föri ei ole näin talviaikaan toiminnassa ja sen tilalla on jääsilta. Rekun kanssa piti tietenkin ottaa matsi jäällä.

Tämän kuvan otti kummitäti, joka oli tällä kertaa Rekun remmin toisessa päässä.

Käyttäydyimme oikein nätisti kaupungilla ja hurmasimme taas monta vastaantulijaa. Minä kyllä huomasin, että vastaantulijoiden suunpielet kääntyivät ylöspäin, kun tulin vastaan kadulta löytynyt rukkanen suussa.

3 kommenttia:

 1. Oli hurjan kiva lenkki! Olette niin hurmaavia molemmat, vaikka menettekin välillä (koko ajan) ristiin.

  VastaaPoista
 2. Olin melkein naapurissa hoitamassa sairaita lapsia. Kovasti teki mieleni tulla sinuakin tapaamaan. Oliko Aurajoen jäällä yhtä mukavaa kuin Vesijärven jäällä?

  VastaaPoista
 3. Lenkit ovat aina hurjan kivoja. Varsinkin kesällä ja talvella.
  Aurajoen jäässä on se huono puoli, että siellä ei näe vihollisia yhtä kaukaa kuin Vesijärvellä. Toisaalta Aurajoella on enemmän vihollisia vahdittavana, mikä on hyvä asia.

  VastaaPoista