maanantai 12. syyskuuta 2011

Kasvattajan leirillä

Viime viikonloppuna menimme kasvattajani Safe Guardian's kennelin leirille. Se on tarkoitettu vain valkoisillepaimenkoirille, joten Rekku ei päässyt mukaan. (Rekku pääsi sen sijaan hoitopaikkaan joka on hänen mielestä paljon kivempi kuin leiri , ja sitäpaitsi viime vuonna leirillä vieraili muitakin koiria kuin valkkareita, joten ei se niin tarkkaa taida olla.)

Leirillä oli huippuhauskaa! Meitä oli yhteensä 17 valkoistapaimenkoiraa. Tapasin paljon tuttuja, mm. emäni Minton, sisarukseni Oikun ja Daikin, Rontin, Biten, Chilin ja monta muuta kaveria. Ehkäpä hauskinta oli kuitenkin tavata vanha kaverini Rafu, sillä hänen kanssa leikkiessäni en malttanut olla kiljahtelematta toistuvasti.

Vaikka tuttujen tapaaminen, leikki ja riehuminen veivät suurimman osan ajasta, oli leirillä järjestetty monenlaista muutakin ohjelmaa: pääsin valokuvaukseen, tottelevaisuusharjoituksiin ja näyttelyharjoituksiin. Näyttelyharjoitus, josta käytettiin nimeä "mätsäri" (eli Match Show) meni minulta niin hyvin, että voitin koko näyttelyn! Sain merkiksi kauneudestani asiaankuuluvan pokaalin ja BIS-ruusukkeen (Best In Show), joka on nyt kiinnitetty häkkiini sinisen nauhan viereen. Hauskanpidon ja treenaamisen lisäksi sain leirillä myös uida Keravanjärvessä ja syödä hyvin (mm. makkaraa, spagettikastiketta ja vanilijakiisseliä!)

Kiitokset kasvattajalle hyvin järjestetystä ja huippuhauskasta leiristä! Tässä muutamia tuokiokuvia viikonlopun ajalta:


Jälleennäkemisen riemua kavereiden kanssa. Miksi minä jään yleensä aina aluksi alakynteen?


Rontille on parasta varmuuden vuoksi mielistellä vähän myöhäisemmässäkin vaiheessa.


Muistatkos minua Minto-emä? Olen se pinkkiä pantaa käyttänyt pentu sieltä pentulaatikosta.


Rafu bongasi minut sviittinsä ikkunasta. (Hän ei päässyt minua heti tervehtimään, kun pihalla oli muita uroksia vapaana.)


Nyt on sinun vuorosi ajaa minua takaa, Rafu!

Takaa-ajon jälkeen vaihdoimme Rafun kanssa kuulumiset


Emäntä ohjasi minua mätsärikehässä.


Tällä kertaa tuomari arvioi minut kaikkein sievimmäksi valkkariksi!


Tässä treenaan seuraamista isännän kanssa. Kyllä se kohta oppii seuraamaan minua!


Majoituksessa päätin omin luvin mennä sänkyyn nukkumaan. Aluksi isäntä komensi minut omaan häkkiin, mutta hän luovutti kolmannen kerran jälkeen.


Tässä poseeraamme kaikki kiltisti ryhmäkuvassa. Tai yritämme poseerata, sillä ei ole niin helppoa saada seitsemäätoista koiraa pysymään paikallaan ja katsomaan samaan suuntaan.

10 kommenttia:

 1. Voihan Villa, me olemme aina tinneet, että olet kaunis ja hyvätapainen. Hankitaaanko sinulle jo palkintokaappi?

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne palkinnot vielä juuri ja juuri mahtuvat hyllyyn, joten kaappi ei vielä ole tarpeeen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun tulitte leirille, mukavaa oli :) Ja Villa on kaunis tyttö, kyllä se vielä tarvitsee sitä palkintokaappia ;)
  Minto-äitikin ehti edes hieman moikata ja möhötantti-Oikku ;)
  Ensi vuonna uudestaan :D

  VastaaPoista
 4. Moi Villa,
  olipa kyllä todella kivaa nähdä sinua pitkästä aikaa ja leikkiä kanssasi. Taidatpa olla tyttö minun mieleen. Leirillä olo väsytti niin kovasti, että olenkin viettänyt hieman löhöpäiviä tämän alkuviikon ajan.

  t: kaverisi Rafu

  VastaaPoista
 5. Hei Villa

  Tiedän että olet hyvä pärjäämään leirillä. Kun olit meillä hoidosssa, kanssasi oli helppo olla lenkillä, koska tottelit hyvin; oli sitten muita koiria, vastaantulijoita tai tien ylitys.

  Nähdään toivottavati taas pian.

  Mufa

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista ja terveisistä. Niin, ensi vuonna uudestaan leirille ja ehkä myös hoitoon Lahteen.

  VastaaPoista
 7. Hei Villa!

  Oletpas saanut hienon mätsärinauhan! Munkin piti mennä mätsäriin mutta en sitten mennytkään... Mutta ehtiihän sitä! Tassunpuristukset ja hännänheilutukset toisille blogihauvoille!

  VastaaPoista
 8. Oi! Everi ja Halli ovat niiin kateellisia! Teillä näytti olevan oikein hauskaa!:) Toivottavasti ensi vuonna nämä Kirkkonummen Valkoisetkin ovat kunnossa ja päästään mukaan..
  Olisi kyllä kiva törmätä vielä tämän vuoden aikana! Eli mikäli jaksatte, niin ajelkaa tänne päin! Uusi mökkikin rupeaa olemaan kohta valmis niin voisin jopa tarjoilla jotain suupalaa.:)
  Terkuin
  Kirkkonummen poppoo!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kutsusta, tulemme mielellämme kylään. Vaikka samalla reissulla jos ehtisimme Oikun pentuja katsomaan...

  VastaaPoista