keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Jänis!

Tänään iltapäivälenkillä sain vainun jäniksestä. Ensin sinkoilin sinne, tänne ja tuonne kuono maassa kiinni, kun piti varmistaa, että minnepäin jänis oli viimeksi mennyt. Sitten jänis lähti juoksemaan, aivan kuononi edestä! Melkein säikähdin itsekin kun se ampaisi liikkeelle, mutta lähdin välittömästi perään minkä tassuista pääsin. Jänis oli niin hölmö, että se lähti juoksemaan hiekkakentän poikki, ja keskellä kenttää minä MELKEIN sain sen kiinni. Vingahtelin juostessani, koska yritin niin kovasti päästä kovempaa, ja kovin kovaa minä kyllä pääsinkin. Sitten jänis suuntasi mäkeä ylös ja pensaikkoon, enkä enää pysynyt sen perässä. Kun jänis oli päässyt minulta karkuun juoksin HETI takaisin isännän luo, missä sain kehuja ja herkkupalan. Minua varmaankin kehuttiin jäniksen jahtaamisesta, ei luoksetulosta - ainakin luulen niin.

3 kommenttia:

 1. Hei Villa.
  Hienon jahdin teit. Onneksi jänöjä ei näkynyt, kun olit meillä hoidossa. Me olisimme varmasti pelästyneet, kun sinä sillä vauhdilla olisit lähtenyt menemään.

  Terkkuja kaikille sinne !

  Mufa

  VastaaPoista
 2. Hei Villa!
  Minäkin olisin varmaan jahdannut moista pitkäkorvaa, ja jos olisin saanut sen kiinni niin... :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla! Nykyään on melkein aina pimeää kun olemme lenkillä, ja pimeällä olen erityisen valppaana jänisten varalta. Joskus tosin näen ja haistan jänöjä siellä missä niitä ei oikeasti ole ja tulee pörhisteltyä aivan suotta.

  VastaaPoista