maanantai 23. huhtikuuta 2012

Oma-aloitteinen ja älykäs

En muuten tainnut mainita, että Lapissa ollessamme menin oma-aloitteisesti mökin sohvalle aina kun isäntäväki oli hiihtämässä. Kotona en saa koskaan mennä sohvalle, enkä menekään, mutta lomalla on eri säännöt. Emäntä ei oikein pitänyt siitä, että menin sohvalle, mutta isännän mielestä se oli vain osoitus minun oma-aloitteisuudestani ja älykkyydestäni. Niin, tässä vaiheessa olettekin jo varmasti huomanneet että olen hieman päivittänyt blogini ulkoasua. Siinä on nyt taustakuvana vaalennettu lähikuva etutassustani. Myös otsikkokuva vaihtui: uusi otsikkokuva on otettu viime kesänä jollain useista retkistämme lähiseutujen soille. Toivottavasti uusi ulkoasu miellyttää lukuisten fanieni kauneuteen tottuneita silmiä! Kuten näette somistin blogini täysin oma-aloitteisesti, ja koska se vaatii mielestäni kohtalaista älykkyyttä, voidaan todeta että isäntä tuntee minut parhaiten.

2 kommenttia:

  1. Niinpä niin,oma-aloitteinen ja älykäs,kuin Margaret Tatcher. Vaikka isäntä sanoi, että lempinimi johtuu siitä, että olet konservatiivi, jos nyt tiedät mitä se tarkoittaa.

    VastaaPoista
  2. Kyllä minä tiedän mitä konservatiivi tarkoittaa. Se tarkoittaa sitä, että pitää yhtä paljon säilykkeistä kuin tuoreestakin ruoasta.

    VastaaPoista