sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Tampereen murret

Olemme asuneet Tampereella nyt reilun viikon verran. Muuttopäivänä olimme kummitätini luona aamupäivän ja sitten ajoimme isäntäväen kanssa Tampereelle. Perillä me menimme tyhjässä asunnossa kylpyhuoneeseen, ja parin tunnin päästä, kun tulimme kylppäristä ulos, asunto olikin täynnä laatikoita ja huonekaluja sikinsokin. Se oli aika järkyttävää.

Tässä olemme vielä vanhassa kodissa muuton keskellä. Sipiä vähän huolestuttaa.
Parissa päivässä isäntäväki laittoi tavarat paikoilleen ja nyt me asumme täällä. Olemme löytäneet monta kivaa uutta lenkkipolkua ja myös käyneet vanhoilla tutuilla poluilla. Eilen illalla esimerkiksi kävimme kiertämässä Suolijärven reitin. Siellä olemme käyneet monta kertaa jo aiemmin ja se on aina yhtä kiva.
Täällä on ollut kovin kylmiä päiviä ja Sipi parka on palellut, kun se tuossa joulukuussa pudotti kaikki karvansa. Sillä on nyt ihan ohut kesäturkki, vaikka näillä pakkasilla pitäisi olla paksu aluskarva. Joku hormonihäiriö varmaan.
Lisäksi Sipi on pienellä lihotuskuurilla, kun se raukka on niin laiha. Emäntä osti meille naudanmahapullia, jotka tuoksuvat ja maistuvat tosi hyville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti