maanantai 16. maaliskuuta 2015

Reissuviikonlopun ulkoilut

Kävimme taas vähän reissussa viikonloppuna, nimittäin Vartsalassa yökylässä. Emme ikävä kyllä päässeet juhlimaan Urpon synttäreitä Sipin juoksujen vuoksi.

Lauantaina oli lämmin ja aurinkoinen päivä ja meistä oli kiva ulkoilla. Ensin kävimme Rekun haudalla katsomassa, että kaikki oli kunnossa. Kevät oli tullut haudallekin, joten viemme kynttilän pois.

Tarkkailemme parkkipaikkaa; siellä on jotain mielenkiintoista.

Sen jälkeen kiersimme tuttua metsälenkkiä ja nautimme linnunlaulusta. Emäntä halusi, että olisimme poseeranneet kyltin edessä, mutta ei meitä huvittanut yhtään.

Sovimme, ettei kumpikaan katso kameraan.

Iltapäivällä kävimme Vartsalassa lenkillä, mutta emäntä sekosi reitissä ja hölkkäsimmekin hieman pidemmän lenkin kuin oli tarkoitus. Minusta lyhyempikin lenkki olisi riittänyt, mutta Sipin mielestä oli hauskaa ravata auringonlaskussa. 

Iltapissan jälkeen olimme niin poikki, että Sipi käveli suoraan makkariin omalle peitolleen ja kävi yöunille. Minä kävelin ruokapöydän alle pehmeälle matolle ja kävin myös nukkumaan. Kevätväsymystä varmaan.

Sunnuntaina emäntä vei meidät vain pienelle kävelylle, kun olimme niin kauheasti riehuneet lauantaina. Kävimme venerannassa ja siellä otamme aina pienet painit. Sipi meinasi juosta jäälle, mutta ei se olisi varmaan enää kestänyt.

Minun täytyy koko ajan pitää Sipiä silmällä.

Automatkalla kotiin isäntä ajoi meidän perässä moottoripyörällä. Me valvoimme takaikkunasta, että kaikki meni hyvin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti