keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Sikailupäivä

Olemme olleet tänään tavallista hankalampia koko päivän ja aiheuttaneet emännälle melkein hermoromahduksen.
Aamusta alkaen olemme räyhänneet ohikulkeville koirille ja muutamalle ihmisellekin.
Aamulenkillä näimme erittäin ärsyttävän mustan labradorinnoutajan, joka ei yleensä tule meitä vastaan aamulla. Sehän oli haukuttava pystyyn.
Lounaslenkillä meidän tiellemme tuli pieni vaalea koira, jolla ei itseasiassa ole mitään oikeutta kulkea meidän polkuja ainakaan samaan aikaan meidän kanssa. Ilmoitimme sen koko korttelille.
Päivälenkillä pimeässä puistossa seisoi mies. Sehän on hyvin epäilyttävää, joten varmuuden vuoksi räyhäsimme kovaäänisesti ja juoksimme sitä kohti. Emäntä ei tykännyt meidän esityksestä. Vähän hukkaan se menikin, sillä se mies osoittautui aivan harmittomaksi.
Kaiken kruunasi äskeinen show autotallissa, kun haukuimme viattoman naapurin, joka ei muutenkaan kauheasti pidä koirista. Yleensä olemme autotallissa aina kytkettyinä, mutta tällä kertaa emäntä ajatteli kuivata meitä pyyhkellä, koska olimme tietenkin kuranneet itsemme kainaloita myöten sateessa. Hyppäsimme siis autosta ja eiköhän samalla hetkellä naapuri tullut autotalliin ja säikähti kauheasti kun haukahdimme muutaman kerran sille.
Tänään oli tällainen päivä. Onneksi olemme välillä kilttejä ja suloisiakin, muuten meidän fanilauma saattaisi kutistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti