tiistai 23. tammikuuta 2018

Blankenesen lenkki

Meillä oli vähän tylsä viikonloppu, koska isäntäväellä oli vieraita Suomesta eivätkä he ehtineet oikein viettää aikaa meidän kanssa.
Sen sijaan teimme eilen illalla pitkän lenkin. Menimme S-Bahnilla Blankeneseen ja kävelimme sieltä kotiin. Matkaa tuli10 km ja se kesti noin pari tuntia.

Sipin kanssa riemastuimme, kun tulimme Blankenesen Treppenvierteliin ja laskeuduimme portaita pitkin rantaan. Me pääsimme irti remmeistä ja juoksimme iloisina kapeita kujia. Aina kun joku ihminen tuli vastaan, menimme automaattisesti isännän tai emännän selän taakse. Sipi varsinkin on tosi hyvä tarjoamaan takana kulkemista ja yleensä tiedämme, että vastaantulijoiden kohdalla kuljemme jonossa (Sipi viimeisenä), jottemme tukkisi koko tietä.

Oli jo pimeää, mutta ei onneksi satanut vettä. Maa on sula eikä lunta näy missään, vaikka viime viikolla olikin yksi sankka lumisade ja lunta jäi muutamaksi tunniksi maahankin. Elben rannassa ei ollut juuri muita kulkijoita.

Kuvia ei lenkin varrelta saatu, koska oli niin kamalan synkkää. Rantareitillä ei ole katuvalaistusta, niin kuin ei myöskään puistoissa. Onneksi isäntäväellä on hyvät otsalamput ja meillä kaulapannoissa vilkkuvalot.

Oli niin kiva lenkki, että toivomme pääsevämme sinne uudestaan jonain toisena päivänä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti