sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Vieraita

Meillä oli tänään täällä ystävämme Baijerista kylässä koko päivän. Henri ja Vroni asuvat nykyään Hampurissa ja heidän piti mennä koirahoitajalle viikonlopuksi, kun heidän isäntäväellä oli koko päivän kestävä reissu. Valitettavasti koirahoitaja sairastui eikä voinutkaan ottaa heitä, joten he tulivat meille.
Meille sopi oikein hyvin, että kaksi kaveria tuli viettämään lauantaita meidän kanssamme. Kävimme heti aamusta pienen aamulenkin nelistään ja sen jälkeen söimme aamupalan. Tosin kaverit olivat jo syöneet ja joutuivat odottamaan eri huoneessa kun minä ja Sipi söimme.
Sitten lepäsimme ja harjoittelimme rentotumaan toistemme seurassa. Se menikin ihan hyvin. Henri tykkäsi kauheasti meidän lelukorin pohjalla olleista luista ja otti ne kaikki esiin. Hän järsi jokaista hetken, ja sen jälkeen Vroni sai maistella niitä. Me tietenkin myös kiinnostuimme luista nyt, vaikka osa niistä on niin vanhoja että ne on tuotu Suomesta emmekä ole kajonneet niihin kertaakaan pitkään aikaan.
Luutalkoiden jälkeen menimme ulos. Kävimme Volksparkissa temmeltämässä. Sipi ja Henri lähtivät juoksemaan kauheaa lenkkiä peräkkäin pitkin ja poikin. Minä yritin vähän pysyä vauhdissa pikku-Vroni keskittyi haukkumaan kaikille.


Maltoimme myös pysähtyä poseeraamaan kuvaa varten.

Ulkoilu otti niin voimille, että kotiin palattuamme otimme taas päiväunet.
Söimme eri huoneissa päiväruokamme (Vroni hotkaisi koko annoksensa salamannopeasti, noin kolmessa sekunnissa!), ja sen jälkeen seurustelimme hetken olohuoneessa, kunnes kaikkia alkoi taas väsyttämään.Vieraat nukkuivat omissa pedeissään, jotka oli tuotu heille kotoa. Tosin Vroni tykkäsi kamalasti meidän pedeistä ja varasi toisen itselleen.


Molemmat lyhytkarvaiset vieraamme myös tykkäsivät lämmitellä lampaantaljan alla.

Ilta tuli nopeasti ja kävimme vielä pienen iltalenkin. Sitten vieraat lähtivätkin jo omaan kotiinsa nukkumaan.
Mekin olemme aivan poikki tämän erikoisen päivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti