torstai 1. maaliskuuta 2018

Viikonloppu hoidossa

Viime viikonloppuna isäntäväki oli reissussa. Ilman meitä.
Se oli ensimmäinen kerta, kun olimme hoidossa täällä Saksassa (jos minun viime kesäistä pientä hoitoreissua ei lasketa).
Tällä kertaa menimme koirahoitajan kotiin kahdeksi yöksi. Siellä asuu myös nuori australianpaimenkoira. Olimme tutustuneet toisiimme aikaisemmin jo pariin otteeseen ulkona lenkillä ja olimme myös vierailleet hoitopaikassa aiemmin.
Meillä oli kiva viikonloppu! Teimme pitkiä ulkoilulenkkejä ja hoitotäti lähetti kuvia ja videoita emännälle, jotta se pysyisi rauhallisena. Me juoksimme ja leikimme ja söimme jäätä rannassa. Nukuimme omissa pedeissämme, jotka oli tuotu viikonlopun ajaksi hoitopaikkaan. Ensimmäisenä yönä Sipi tosin lainasi omaa petiään aussille ja nukkui itse pikkukoiralle tarkoitetulla minipatjalla.
Kaikki meni tosi hyvin siihen saakka, kun emäntä tuli hakemaan meitä kotiin.

Sipi oli niin järkyttynyt siitä, että isäntäväki hylkäsi meidät viikonlopuksi, että hänen vatsansa meni sekaisin sillä hetkellä kun emäntä tuli takaisin. Koko viikonloppu meni hyvin, mutta sunnuntai-iltana Sipille ei maistunut enää vesi eikä ruoka, ja hän oli tosi vaisu. Kaiken huippu oli kyllä se, että Sipin toinen takajalka oli kamalan kipeä. Sille ei voinut varata ollenkaan painoa, eikä siihen saanut koskea. Kun emäntä kuitenkin varovasti tutki jalkaa, siinä ei näkynyt mitään. Ei haavaa, ei turvotusta tai mitään muutakaan.
Seuraavan päivän Sipi lepäili sisällä ja teki vain pakolliset pikkulenkit kolmella jalalla konkaten. Minä pääsin yksityislenkille Jenischparkiin ja se oli hirmuhauskaa! Maanantai-iltana Sipi söi päiväruokansa normaalisti ja piristyi selvästi.
Illalla satoi lunta ja ulkona oli tosi kiva talvisää. Menimme yhdessä pienelle iltalenkille ja kas kummaa, Sipin jalka ei ollut enää lainkaan kipeä!
Emme oikein tiedä, mikä Sipillä oli jalassa. Vai oliko mitään. Ehkä vika olikin korvien välissä.
Joka tapauksessa kaikki on nyt kunnossa ja olemme ulkoilleet paljon. Nautimme pakkasista, koska se tarkoittaa sitä että turkkimme eivät kuraannu ollenkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti