lauantai 21. huhtikuuta 2018

Pieni vieras Suomesta

Meille tuli viime viikolla vieraita Suomesta! Rakas kummitätini tuli kylään jonkun pienen käärön kanssa, jota emme olleet aiemmin tavanneet. Minua se ei kiinnostanut lainkaan, enkä viitsinyt edes tervehtiä sitä.
Kummitäti sen sijaan oli mukava vieras! Minua ja Sipiä kyllä vähän harmitti, etteivät Urpo ja Kärsä olleet mukana ollenkaan.

Sipi oli kiinnostunut vauvasta. Hänellähän on kokemusta kahdeksan vauvan hoitamisesta, joten hän tietenkin kävi vähän väliä tarkastamassa, osaako kummitätini syöttää ja hoitaa vauvaa. Ihan hyvin se minun mielestäni sujui, mutta Sipi halusi silti olla koko ajan lähellä valvomassa. Eihän sitä tiedä, jos Sipillä olisi ollut jotain hyviä vinkkejä.


Sipi tarkistaa vaipanvaihtotilanteen. 


Aina kun vauva piti jotain ääntä, oli Sipi paikalla. Sipi oli kuitenkin tosi hellä vauvalle, ei mennyt koskaan liian lähelle eikä koskettanut vauvaa kuin ihan varovasti kuonolla. Tietenkin hän vielä muistaa, miltä se tuntui kun vieraat ihmiset tulivat koskettelemaan hänen vauvojaan.

Myöhemmin minäkin vähän tutustuin vauvaan ja nuuhkin sitä. Taisin vähän nuolaistakin, mutta se ei kuulemma ole sallittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti