maanantai 29. heinäkuuta 2019

Vahdolla uimassa

Huh mitä hellettä on ollut viime päivät! Olemme olleet aivan voipuneita kuumuudesta. Ulkona on voinut käydä vain pikaisilla tarpeidentekolenkeillä ja muuten olemme makoilleet sisällä viileässä. Takkahuoneessa on niin viileä, että helposti unohtuu miten tukalaa ulkona on. Olemme olleet todella ikävystyneitä tähän helteeseen, vaikka isäntäväki onkin yrittänyt viihdyttää meitä parhaansa mukaan.

Olemme käyneet viikon sisään noin neljä kertaa Haunisten altaalla. Se on mukava lenkki, koska koko ajan pääsee veteen vilvoittelemaan ja juomaan. Mutta muuten sama lenkki monena peräkkäisenä päivänä alkaa olla vähän tylsä.

Eilen illalla kävimme Vahdon hiekkamontuilla uimassa. Siellä on yksi iso hiekkakuoppa, jossa koirien ja hevosten uittaminen on sallittua. Siellä olikin kova kuhina illalla pahimman helteen helpotettua. Meidän lisäksi uimassa oli muutama koira sekä kolme hevosta. Me menimme isännän ja emännän kanssa uimaan ja minä villiinnyin niin että koitin monta kertaa hukuttaa Sipin. En tietenkään tahallaan, mutta en aluksi tajunnut että jos kiipeän Sipin selkään vedessä, se painuu pinnan alle. Sipi tietenkin suuttui siitä ja rähjäsi minulle. Meillä oli vähän tunteet kuumina!

Nyt on onneksi vähän viileämpi ilma. Olen aivan energinen monen päivän levon jälkeen ja ehdotan lenkillä koko ajan pidempiä reittejä.

2 kommenttia:

  1. Missä kohtaa kuoppia sijaitsee tuo kohta, missä koirat saa pulikoida? :)

    VastaaPoista
  2. Se on Nummentiellä, vähän matkaa ihmisten uimakuopilta eteenpäin. :)

    VastaaPoista