sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Kahden koiravieraan päivä

Vietimme eilen pyhäinpäivää kahden koiravieraan kanssa. Ensin aamupäivällä veljeni Everin "pikkuveli" Arman tuli kylään meille. Hän on vasta 10 kk, eikä hän ollut aiemmin käynyt täällä. Me tapasimme kuitenkin viime kesänä kasvattajan leirillä.


Arman on jo kauhean iso, vaikka onkin vielä pentu. Paljon isompi kuin meistä kumpikaan. Tietenkin henkisesti olemme häntä paljon isompia ja voimakkaampia, ja niinpä Arman-raukka sai meiltä hyytävän vastaanoton. Me haukuimme hänelle todella paljon emmekä olisi ollenkaan halunneet päästää häntä meidän pihalle emmekä varsinkaan sisälle.
Onneksi se ei ollut täällä kovin kauaa ja me pääsimme lepäämään.
Kun Arman oli lähtenyt kotiinsa, saimme levätä pari tuntia ennen seuraavien vieraiden saapumista. Meille tuli nimittäin pari emännän kaveria viettämään pyhäinpäivän iltaa ja mukana oli myös vanha ystävämme Nipsu. Se ei ollut ollenkaan niin kamalaa, koska Nipsu on niin pieni ja hän ei ole minkäänlainen uhka. Nipsu sai kävellä suoraan sisälle meille ja me vaan menimme takaisin nukkumaan. Se vähän harmitti Nipsua, sillä hän olisi halunnut leikkiä meidän kanssa. Emme me jaksaneet. Nipsu koitti vähän riehua itsekseen, mutta kävin ärähtämässä sille ja niin se sitten hiljeni.
Loppuilta menikin rauhallisissa merkeissä.

Oli aika rankka päivä, kun piti emännöidä vieraita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti