keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Moniongelmainen Sipi

Sipillä on ollut vaikea alkuviikko. Maanantaina hänen vatsansa meni aivan sekaisin jostain syystä. Aamulenkillä kaikki oli vielä hyvin, mutta sitten päivällä vatsa oli ihan kuralla. Mikään ei pysynyt sisällä ja peräpäästä suihkusi nestemäistä ulostetta.
Sipi joutui riisi-piimä-dieetille ja minäkin sain siitä vähän. Sehän on ihan hyvää, ainakin minun mielestäni. Kyllä Sipin vatsa siitä alkoi rauhoittua ja nyt se on jo selkeästi parempi.

Sitten eilen illalla teimme pitkän kävelylenkin lähimetsissä. Tarkoitus oli kävellä vain sen verran kuin minä jaksan ja kääntyä sitten takaisin jos alkaisin väsyä. Mutta keli oli niin kiva, pitkästä aikaa oli pakkasta ja maa oli kuiva, että kävelimmekin yli puolitoista tuntia. Minä jaksoin tosi hyvin ja kävelin edellä vielä ihan loppumatkastakin.
Lenkin jälkeen Sipi alkoi ontua toista etujalkaa. Se on vanha vaiva, joka aina välillä uusii. Liikkeessä kaikki on hyvin, mutta liikunnan jälkeen jalkaa sattuu.
Jalkaa särki niin paljon, että Sipi meni omaan petiin nukkumaan ja oli siellä pari tuntia täydessä levossa.
Kun oli aika lähteä pienelle iltakävelylle, Sipi alkoi aristaa toista silmää. Mitään erikoista ei ollut tapahtunut, sillä Sipihän oli vaan makoillut pedissä, mutta toinen silmä oli aivan sikkurassa eikä Sipi halunnut pitää sitä auki. Luultavasti silmään oli mennyt joku roska tai ripsi ja se ärsytti.

Päätimme seurailla tilannetta - sekä tassun että silmän - aamuun asti. Se oli oikea päätös, sillä aamulla kaikki oli paremmin. Tassu ei vaivannut enää ja silmäkin alkoi parantua.

Taas on ollut kaikenlaista vaivaa, mutta onneksi nyt asiat on taas hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti