perjantai 2. lokakuuta 2020

Sipin kuntokuuri

Sipi on joutunut laihikselle! Kun olimme leirillä muutama viikko sitten, Sipi sai kommentteja hieman tuhdista olomuodostaan. Jos totta puhutaan niin hän sai samanlaisia kommentteja jo viime vuoden leirillä. 
Nyt isäntäväki otti vihjailut tosissaan ja ovat laittaneet Sipin kuntokuurille. Ruoka-annosten kokoa on pienennetty ja herkuttelu on jätetty vähemmälle. Minä en onneksi joudu kärsimään tästä, sillä saan edelleen normaalit annokset ja herkut. Minullahan on se hyvä tilanne, että mitkään kilot eivät minuun tartu.
Myös kuntoilua on lisätty. Minä en jaksa niin pitkiä lenkkejä, minkä takia Sipinkin lenkkeily on vaivihkaa päässyt vähentymään viime kuukausina. Nyt siihen tuli muutos: Sipi käy pitkillä lenkeillä ilman minua. Tälläkin viikolla Sipi on päässyt ainakin kolmesti reippaalle pitkälle lenkille emännän kanssa kahdestaan. Ja kyllä sen on huomannutkin, että Sipillä oli alkanut kestävyyskunto laskemaan. 
Toivotaan, että Sipi saa kilot karisemaan ja jaksaa pian taas lenkkeillä enemmän. Olemme pian kuulemma lähdössä jonnekin lomalle ja siellä ulkoillaan tosi paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti