sunnuntai 1. elokuuta 2021

Kesäpäiviä ja kesäretkiä

Kaikki sanovat, että tämä kesä on ollut tosi kuuma. Tämä on minun ensimmäinen kesäni, joten en osaa oikein sanoa onko lämpimämpää kuin yleensä. Ainakin olemme käyneet uimassa tosi monta kertaa ja se on mukavaa. Se viilentää kivasti turkkia ja lisäksi uiminen on tosi hauskaa. 


Olemme myös ulkoilleet paljon, kuumuudesta huolimatta. Käymme aaamupäivällä tai myöhemmin illalla lenkillä, jotta vältämme kaikista kuumimmat tunnit. 
Tässä olimme Urpon ja Kärsän kanssa Paimion hiekkakuopilla. Siellä Sipi ja minä emme olleet ennen käyneet. Se oli hieno kyllä paikka, vaikka emme saaneet uida siellä lainkaan. Menemme sinne varmaan joskus syksyllä uudestaan, kun on viileämpää.


Haunisten altaalla sen sijaan saa uida ja totisesti uimmekin! Vesi on kyllä tosi lämmintä siellä nyt, mutta kyllä märkä turkki silti aina virkistää. Minä pulahdan aina kokonaan, niin että olen kaulaa myöten veden pinnan alla.


 Eilen kävimme Salossa Vaisakon luontopolulla. Urpo ja Kärsä olivat mukana. Tosi kiva reitti oli. En ollut ennen käynyt siellä, mutta muille se oli tuttu paikka. Ainoat miinukset tulivat siitä, ettemme päässeet uimaan kertaakaan ja lenkin jälkeen meistä löytyi yhteensä yli 10 punkkia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti