tiistai 11. huhtikuuta 2023

Pääsiäisenviettoa

Vietimme pääsiäisen kotona ja kylässä. Meille tuli vieraita, tärkeimpinä tietysti Urpo ja Kärsä! Aloitimme pääsiäisen juhlallisuudet ulkoilemalla. Veimme Urpon ja Kärsän Dagmarin lähteelle. 


Siellä ihmiset pitivät eväs- ja kahvitaukoa ja me riehuimme rannassa. Oli tosi lämmin, aurinko paistoi ja taivaalla meni koko ajan isoja muuttolintuparvia. Ihmiset olivat erityisen innossaan kurkien äänistä. Me emme ehtineet kauheasti kuunnella niitä, kun pidimme itse niin kovaa ääntä.
Urpo ja Kärsä olivat kytkettyinä puuhun tuolla kuvan taka-alalla. 


Aloitimme myös kahlauskauden. Sipi oli tietysti ensimmäisenä vedessä, mutta kyllä minäkin sitten uskaltauduin. 


Minä olin iloinen, kun olin kaikkien lempityyppien ympäröimä.

Retken jälkeen menimme kotiin. Urpo ja Kärsä olivat ensimmäistä kertaa meillä yötä. Se meni ihan kivasti, Sipikin oli aivan rauhallinen eikä yhtään tylyttänyt Kärsää. Näytimme meidän iltalenkin ja aamulenkin. 
Aamulenkin jälkeen lähdimmekin sitten kohti uutta seikkailua. Hyppäsimme autoon ja ajoimme Vartsalaan. Siellä oli taas uusia ihmisiä juhlimassa pääsiäistä.


Kävimme ulkoilemassa rannassa ja meillä oli niin kivaa. Oli taas lämmin päivä. Näimme lisää muuttolintuja sekä leskenlehtiä ja sinivuokkoja. Näimme myös paikallisia koiria ja kissan.


Menimme venerantaan, mutta siellä ei ollut vielä veneitä ja rantakin oli vielä jäässä. 


Ulkoilun jälkeen ihmiset joivat kahvia terassilla ja me saimme myös nauttia lämmöstä. Minä näin naapurin kissan ulkoilemassa ja tuijotin sitä herkeämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti