sunnuntai 27. elokuuta 2023

Juhlapäivä metsässä

 Eilen vietimme isäntäväen juhlapäivää metsäretkellä. Mikäs sen mukavampaa kuin juhlia koko lauman kanssa metsän rauhassa. 


Oli sopivan lämmin ilta ja menimme tutulle polulle Peikkometsään. Minäkin sain olla hetken aikaa koevapaudessa. Sitten kävin katsomassa yhtä juttua vähän kauempana ja sen jälkeen minut valitettavasti kytkettiin välittömästi.


Laavulla isäntä kaivoi repusta eväät ja teki nuotiopaikalle tulet. Meillekin oli eväät mukana onneksi. Saimme toki maistaa myös paistettua makkaraa. 


Ensin kävimme kuitenkin uimassa, monta kertaa. Sipi aina tahtoo ensin kysyä luvan, saako mennä veteen. Tietysti saa! Minä en mitään kysele, menen vaan suoraan Sipin perässä joka paikkaan.


Me poseerasimme myös valokuvissa siihen asti, että alkoi tulla hämärää. Sitten lähdimme takaisin autolle päin. 

Matkalla oli vielä yksi kiva uimapaikka ja pysähdyimme siinä uimaan ennen kuin menimme autolle. Vesi oli lämmintä ja ihanaa. Minä hyppäsin järveen aina vaan uudestaan ja uudestaan ja tein pitkiä lenkkejä ihan itsekseni. Isäntä ja emäntäkin tulivat uimaan. Sipi oli rannalla vahtimassa tavaroita ja piti meitä uimareita silmällä. 

Lopulta tuli jo niin hämärä, että meidän oli pakko lähteä kotiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti