tiistai 21. huhtikuuta 2009

Treeneihin!

Minäpä lähden tästä nyt arkitottelevaisuuden peruskurssille. Enhän minä mitenkään erityisen tottelematon ole vielä ollut, mutta tietyt asiat on syytä opetella perusteellisesti ja ihan alusta alkaen. Kaikkeahan ei voi opiskella itse täältä netistä.

Kurssin järjestää koirakoulu Giron, ja se pidetään Turussa Kupittaalla. Minulla kävi tuuri, että kurssille ei osallistu yhtään uroskoiraa ja siksi minäkin tuoksuineni voin osallistua. Tassukaan ei enää juuri arista, ainakaan jos on jotain mielenkiintoisempaa ajateltavaa.

En melkein kehtaa tunnustaa, mutta minun on ikävä Rekkua, joka on nyt kummitädin luona hoidossa. Minun vikanihan se tavallaan on, mutta toisaalta se ei ole kenenkään vika, vaan ihan luonnollista.

2 kommenttia:

  1. Moi Villa!
    Nyt olet jo melko iso tyttö. Siitä se alkaa naiseksi opettelu. Kuulin, että sinutkin ehkä leikataan. Se on kyllä kamala ja peruuttamaton juttu, mutta eipä sitten enää tule näitä kiusallisia aikoja, jolloin vain pojat ovat mielessä. Minut on leikattu enkä kadu yhtään. Minut leikattiin samana päivänä, kun oli Yasser Arafatin hautajaiset. Muistan sen, kun katsoin telkkarista isännän kanssa monta tuntia hautajaisia. Samana päivänä haudattiin minun emoksi tulemisen mahdollisuus, mutta se on pelkästään hyvä! Kyllä Rekullakin on varmaan sinua ikävä usko pois! Mutta tämän savotan jälkeen te saatte taas olla yhdessä ja harrastaa kodin designiä mm. mattojen ja kylpypyyhkeiden uudelleen muotoilua. Te olette niin luovia tai ainakin sinä olet.
    Minä lähden isännän kanssa automatkalle. Tietenkin on tulossa aurinkoista ja lämmintä. Onneksi autossa on ilmastointi, mutta silti minä läähätän siellä Minin takatilassa. Hyvää viikonvaihdetta sinulle Villa. Tervesin Bertta

    VastaaPoista
  2. Terve Bertta! Kiva kuulla kuulumisiasi. Ei ollakaan nähty vähään aikaan. Olen kasvanut aika paljon ja olen myöskin paljon hyvätapaisempi kuin viimeksi tavatessamme. Kukakohan silloin haudataan kun minut leikataan? Varmaan Margaret Thatcher. Se olisi jotenkin sopivaa. Minustakin on aika tukalaa kun ulkona on kuuma, enkä vielä ole oppinut edes uimaan.

    VastaaPoista