perjantai 25. syyskuuta 2009

Rokotuksissa

Minä kävin eilen rokotettavana. Minuun laitettiin kaksi piikkiä, ja sain rokotteet seuraavia tauteja vastaan: penikkatauti, parvoripuli, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja raivotauti. Aika monta erilaista, mutta päätettiin että parempi laittaa kaikki kerralla, niin ei tarvitse tulla uudestaan heti.
En minä kyllä mitään piikkejä huomannut, kun söin emännän kädestä herkkuja samalla kun eläinlääkäritäti pisti minua niskaan.
Uusien määräysten mukaan rokotukset ovat voimassa jopa kolme vuotta, paitsi kennelyskärokote vain vuoden. Minun ei siis tarvitse käydä lääkärissä nyt ainakaan vuoteen, jos pysyn terveenä.

PS. Painoni on nyt 27,4 kg.

3 kommenttia:

  1. Kuule Villa, sinä saat viikonloppuna jymy-yllätyksen! Mutta en kerro enempää, näetpähän sitten omin korealaislelun silmin, mitä tarkoitan.

    VastaaPoista
  2. Jaa, vai niin? Ja mistäköhän se kummitäti on mitään tämmöistä saanut tietoonsa? Jos se yllätys on jotain inhottavaa, saatan napsaista sitä japanilaislelun hampaillani!

    VastaaPoista
  3. Jos olet oikein kiltti, saatan huomenna kuiskata pienen pienen vihjeen suureen korvaasi. Mutta se edellyttää äärimmäistä kiltteyttä! Jymy-yllätys on positiivista laatua, älä huoli, senkin japsi.

    VastaaPoista