tiistai 8. syyskuuta 2009

Päivittäinen herkutteluhetki

Minulla on hyvä ruokahalu. En kuitenkaan syö hillittömästi hotkien niin kuin Rekku, vaan nautin herkkuateriani - joka muuten tarjoillaan kahdesti päivässä veden kera puolipehmeäksi liotettuna - sofistikoituneesti nautiskellen. Koko ruokailutapahtuma kestää yleensä noin kaksi minuuttia, mikä on ehkä noin neljä kertaa kauemmin kuin Rekulla. Minä olen syönyt yleensä vasta puolet, kun Rekku on jo juonut ruoan päälle ja häipyy olohuoneeseen röyhtäilemään, nuolemaan huuliaan ja loikoilemaan. Silloin minä viimeistelen nappula-annokseni, tarkastan Rekun kupin tähteiden varalta, juon, tiskaan oman kuppini kielelläni, juon taas ja tiskaan Rekun kupin samaan hintaan. Vasta tämän jälkeen siirryn takaisin muiden seuraan. Röytäilyä en liiemmin harrasta - kas ilmaa ei tule nieltyä niin paljon kun noudattaa hyviä pöytätapoja.

Tässä tyylinäyte ateriointitavoistani videolla:

2 kommenttia:

  1. Sinulla on, paitsi hersyvän naurettava kynänjälki, myös hyvät ruokatavat. Tuolla aterioinnilla pääsee parempaankin ravintolaan - ainakin lautasia lipsumaan.

    Leila

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Osaisitko suositella jotain kypsentämättömiä liharuokia ja elävää ravintoa samalla kertaa tarjoilevaa lukaalia?

    VastaaPoista