sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Hoitopäivä Bertan luona

Meillä oli eilen hoitopäivä, ja niinpä matkasimme Bertan luokse maalle. Siellä oli aluksi kurjaa, kun emäntä lähti ja jätti meidät koirat sinne! Minä itkin ainakin puoli tuntia.
Piristyin kyllä kun lähdimme metsään pitkälle kävelylenkille. Minä fanitan Berttaa edelleen, ja tein selväksi etten halua uhata hänen valta-asemaansa. Alistuin Bertalle monta kertaa, ja niinpä pystyimme leikkimään yhdessä ongelmitta. Riehuimme metsässä aivan läkähdyksiin asti! Poimimme mustikoita, puolukoita ja sieniä samalla, tai no minä taisin lähinnä talloa niitä.
Lenkin jälkeen Rekku halusikin mennä naapuriin koko päiväksi, ja minä menin Bertan kanssa kahdestaan Bertan kotiin. Kun lekottelimme terassilla, kuulin kun Rekku haukkui naapurin pihalla, ja meinasin rynnätä sinne. Harmi vaan minua ei päästetty lähtemään.
Illalla emäntä tuli kummitätini kanssa hakemaan meitä, ja voi pojat että meillä oli mukava jälleennäkeminen! Olisi ollut paljon kerrottavaa, mutta sitten tuli väsy. Kotona rojahdettiin Rekun kanssa matolle ja nukuttiin aamuun asti.

2 kommenttia:

 1. Moi Villa ja Rekku

  Olipa kiva päivä eilen. Kanssanne oli hauskaa metsässä. Tänään menin vain Maaherranlenkin isännän ja emännän kanssa. Eilinen päivä oli minullekin kiva, kun sain komentaa teitä kumpaakin ja te tottelitte niin kiltisti, kun minä, vanhempi täti, komensin teitä.
  Ensi viikolla minä kuulema menen Marian luokse opettelemaan hoitoa siellä. On kiva, kun ainakin Rekku tulee samaan paikkaan ensi kuun alussa, kun emäntä ja isäntä menevät Ruotsiin. Minulla on paljon opittavaa teiltä, kun en ole tottunut olemaan hoidossa.
  Tulkaa uudelleen tänne luokseni - olette kivoja kavereita!
  Terveisin
  Bertta

  VastaaPoista
 2. Tullaanhan me! Minustakin on mukava liikkua välillä narttuseurassa, varsinkin sellaisessa jossa on suurten, pystykorvaisten saksanpaimenkoirien sukua, kuten myös minussa.

  VastaaPoista