sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Riidanhaluinen poliisi

Tapasin tänään taas veljeni Everin sekä Hallin ja Acun. Minua vähän jännitti se Acu, ja olinkin siitä vähän hermona. Taisin vähän haastaa riitaa Acun kanssa, ja ehkä vähän Everinkin kanssa. Onneksi Halli pelasi minun kanssa samassa joukkueessa ärsyttäen Everiä. Mutta jos Everillä ja Hallilla tuli sanaharkkaa, minä riensin paikalle kuin poliisi "rauhoittelemaan tilannetta". Useimmiten minun rauhoitteluni kyllä oli aika äänekästä.


Apua, jäin alakynteen!

Moi Halli!

Acun härnäämistä.

Ootkos muistanut pestä hampaat?

Everi retuuttaa mutta Halli on minun puolellani!

Näin kauniisti osaan hymyillä veljelle!

Halli ilveilee.

4 kommenttia:

 1. Onpas hassua, kun on monta samanlaista. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Hihii! Hyviä kuvia!:) Ensi kerralla munkin täytyy muistaa ottaa kamera mukaan. Niin ja ensi kerralla on varmasti myös lämpöisempää niin ehkä niitä kuvia kärsii jopa ottaa!:)

  Terkuin: Vihdin poppoo!

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä taas tosi kivaa tavata velipoikaa ja muitakin vauhdikkaita vihtiläisiä. Anteeksi kun olin sellainen räyhääjä!

  VastaaPoista
 4. Moi Villa!
  Sinähän alat oppia käyttäytymään kuten kunnon paimenkoira. Minäkin olen semmoinen räyhääjä, mutta kyllä toiset ovat antaneet periksi tähän asti ja olen saanut olla kunkkuna (kuningattarena) porukoissa. Jatka samaan malliin niin sinusta tulee oikein hyvä iso koira - melkein yhtä hyvä kuin minä olen. Mulle ei kuitenkaan kannata isotella, senhän sinä jo tiedätkin!
  Terveisin
  Bertta

  VastaaPoista