tiistai 2. maaliskuuta 2010

Ruokailuongelmia

Minulle ei taas meinaa ruoka maistua. En vaan jaksa kökkiä siinä ruokakupin edessä viittä minuuttia ja ahtaa nappulaa napaan. Ja nyt syön siis Canidaeta, josta normaalisti pidän!
Isäntäväki toivoo, ettei ole taas juoksut tulossa!

4 kommenttia:

 1. Everi veljeltä vinkki tai pitäisikö sanoa pelote...:) Muutaman kerran kun olen jättänyt syömättä on emäntä kylmästi nostanut kupin pois ja sitten olen ihmeissäni katsellut kun Acu ja Halli syö omia pöperöitään..:( Seuraavana päivänä on sitten ruoka maistunut! Olen myös oppinut syömään inhokkejani kuten silakkaa. Minulla kyllä kestää KAUAN että saan kupin tyhjäksi mutta ainakin se on tyhjä!:)
  Sullahan tietenkin voi tosiaan olla ne naisvaivatkin tulossa...:)

  VastaaPoista
 2. Minulle kävi eilen illalla kanssa niin että ruokakuppi nostettiin pois kun en malttanut syödä heti. Kyllä maistui taas illemmalla.
  Syöminen on vaan niin kamalan tylsää! Minua kiinnostaa usein ruoka-aikana enemmän mikä tahansa muu toiminta.

  Villa

  VastaaPoista
 3. Kuule Villis, nyt keksin, millä täytämme tyhjyyttä kumisevan pääsi. Sain lahjaksi viiniä, jonka nimi on Villa Maria. Eiköhän me tytöt voitaisi juoda se pois yhdessä!

  VastaaPoista
 4. Onko se punaviiniä? Yöks, liian hapokasta minun makuuni. Paitsi jos siinä on lannan vivahteita (jäätyneet lantakikkareet ovat erikoisherkkuani). Muuten olen enemmän oluttyyppiä.

  VastaaPoista