tiistai 13. huhtikuuta 2010

Takapakkia

Minun ripulini ei meinannut loppua ollenkaan. Eilen en syönyt aamulla mitään ja kakkailin vain vetistä ripulia. Päivällä Bertan isäntä kävi minun kanssani ulkona ja taas tuli vain ripulia. Iltapäivällä emäntä jo huolestui ja vei minut takaisin eläinlääkäriin.
Siellä minusta otettiin verinäyte, jotta saatiin selville, oliko minulla sisäistä verenvuotoa leikkauksesta. Onneksi ei ollut, vaan ilmeisesti kipulääke aiheutti rajun ripulin.
Sain puoli litraa nestettä ihon alle. Se oli aika inhottavaa kun pistettiin iso neula kylkeen ja siitä nestettä sisään. Kylkeen kertyi iso kyttyrä kuin kamelilla! Sitten rimpuilin niin että neula irtosi, ja se jouduttiin laittamaan uudestaan toiseen kylkeen. Minulla oli siis molemmissa kyljissä kyttyrät! Kyllä ne aika pian imeytyivät, illalla ei kummallakaan puolella ollut enää mitään havaittavissa.
Sain myös pahoinvointilääkettä pistoksena lääkärissä. Nyt on paljon parempi olo, ja eilen illalla söin jo hyvän annoksen riisiä ja nappuloita ja join paljon vettä.
Tänään aamulla tuli ensimmäinen kunnon kakka leikkauksen jälkeen! Emäntä melkein rupesi nauramaan kun se oli niin iloinen.

2 kommenttia:

  1. Voi pientä potilasta! Jos olisin vapaalla, niin tulisin hoitamaan sinua.

    VastaaPoista
  2. Pikku Villa, ihanaa kun voit jo paremmin :) Omistajat on hassuja kun ne on niin "pienistä" ja hölmöistä asioista onnellisia. Pääasia että olosi on alkanut helpottaa :)

    VastaaPoista