perjantai 23. huhtikuuta 2010

Kuulumiset

Minulla on jo paljon parempi olla. Omasta mielestäni olen täysin terve! Emännän mielestä pitää vielä himmata muutama päivä. Rekku tulee huomenna kotiin, ja sitten elämä palaa pikkuhiljaa normaaliksi. Toivon, että pääsen mukaan pisimmillekin lenkeille, sillä minä en enää jaksaisi vain olla sisällä tai kotipihalla.
Eilen kävimme ulkoilemassa moottoritien toisella puolella, ja siellä sain olla vähän aikaa vapaana. Löysin heti ihania mutaojia! Katsokaa, miten hienon jääpalan löysin. Voitte myös ihailla hoikkaa olemustani.4 kommenttia:

 1. Hienoa että voit jo paremmin :D Kylläpä oletkin "vinttikoiran" mitoissa, nyt vain muistat sanoa emännälle että herkkuja ja hyvää ruokaa paljon niin kaunistut päivä päivältä :)

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän kyllä että haluat olla missimitoissa kun olet noin kauniskin. Minun mittani ovat säkä 59,5 cm, paino 27 kg ja ikää 8 kuukautta. Kaikkien mielestä olen hoikka. Niin että.... (en uskalla sanoa että lisää sapuskaa naamaan ettet suutu).
  Terveisin Magi

  VastaaPoista
 3. Todella hienoa, että olet jo paremmassa kunnossa. Nyt voitkin nauttia herkuista hyvällä mielellä, kun olet noin missimitoissa.
  Iloisia kevätpäiviä!
  Terveisiä ihailija Rafultasi Keravalta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ystävät kalliit! Kyllähän minulle ruoka yleensä maistuu, ja herkut erityisesti. (Rekun ruokahalu tosin on aivan eri luokkaa.) Taidan vaan olla niin kova juoksemaan, etteivät kaloritkaan saa minua kiinni.

  VastaaPoista