tiistai 28. kesäkuuta 2011

Fanaattiset Fanit

Minä olen kuuluisa, tai siis oikeasti todella kuuluisa. Blogillani on eräiden tilastojen mukaan jopa miljoonia lukijoita ja blogger onkin joutunut suosioni takia hankkimaan lisää kaistanleveyttä. Sen lisäksi minun mukaani on nimetty eräs parturi-kampaamo Lahdessa. Kaikkihan tietävät, että Raisiossa on kaikkien valkkareiden oma kuja, mutta Salossapa on aivan pelkästään minun mukaani nimetty tie!


Koirien taholta minun fanittamiseni saa joskus hieman fanaattisiakin piirteitä. Rafun seuraksi suurimpien fanieni joukkoon on nykyään liittynyt Urpo. Ja mikäs siinä ollessa kuuluisa. Naantalissa minulla on oma maatila, jonne myös johtaa Villantie. Espanjassa olen kuulemma erityisen kuuluisa! Siellä minun mukaani on kuulemma nimetty kokonaisia kaupunkeja. Ainakin siellä on se yksi jalkapalloilija joka on kaimani (mutta hän ei osaa edetä pallon kanssa läheskään yhtä nopeasti kuin minä tai harhauttaa yhtä nokkelasti).

2 kommenttia:

  1. Olet tosi kuuluisa. Talojakin on nimetty sinun mukaasi kuten Villa Mairea tai Villa Karo.
    Kesäniityllä sinua ei varmaan erottaisi niittyvillasta jos sattuisit juoksemaan suoniitylle.

    VastaaPoista
  2. Niin, noita Villa-nimisiä taloja alkaa olemaan jo ihan joka nurkalla. Perjantaina sain lisää faneja kun kävin terassilla. Minua tultiin silittelemään horjuvin askelin niin suurin joukoin, että meinasi oikein syntyä jono.

    VastaaPoista