keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Eläinkokeita

Rakkaat blogini lukijat! Muistanette, että minulla on joskus nuorempana ollut paha tapa pureskella mattoja. Tästä johtuen isäntäväellä on ollut tapana rullata olohuoneen iso matto rullalle joka kerta kun minä jään yksin tai Rekun kanssa kahdestaan kotiin. Tällä he ovat arvatenkin pyrkineet siihen, että minulle ei vahingossakaan tulisi kiusausta pureskella mattoa. Keino on toistaiseksi tepsinyt.

Nyt isäntäväki on kuitenkin tullut siihen lopputulokseen, että olen jo kyllin vanha ja kypsä vastustamaan moisia mielitekoja ja mattojen houkutuksia. He ovat jo useampana päivänä jättäneet maton paikalleen, vaikka olemme joutuneet olemaan koko pitkän syyspäivän yksin kotona. He ovat kutsuneet näitä päiviä "eläinkokeiksi". Minä olen läpäissyt kaikki eläinkokeet puhtain paperein, sillä en ole langennut kiusaukseen! Totta puhuen enää edes tarkalleen muista, miksi maton pureskeleminen olikaan niin mukavaa. Täten lupaan, että en aio enää koskaan pureskella mattoa, ainakaan ilman lupaa.

2 kommenttia:

  1. Kaikesta huomaa Villa, että alat olla jo nuori aikuinen. Meillä kävi eräs pieni pentukoira Milla, joka heti alkoi syödä maton hapsuja.
    Kyllä hän lopetti kun kielletiin, mutta hän on vielä hyvin pieni ja luulee varmaan, että mattojen repiminen on mukavaa.( kengät häneltä täytyy piilottaa )

    VastaaPoista
  2. Aika aikaa kutakin. Tärkeintä on vanheta arvokkaasti.

    VastaaPoista