perjantai 27. syyskuuta 2013

Tikkien poisto ja pitkä iltalenkki

Aamupäivällä isäntä vei minut Raision Vettoriin. Siellä tassuani taas väänneltiin ja käänneltiin ja lopulta hoitaja napsaisi tikit pois polkuanturoiden välistä. Sitten eläinlääkäri tuli katsomaan tassua. Hyvin se on kuulemma parantunut ja voin nyt juosta ja riehua normaaliin malliin. Ulkona pidän vielä tossua. Lisäksi iltaisin tassu putsataan Betadine-liuoksella ja haavaan laitetaan Vetramil-voidetta.
Tikkien poiston kunniaksi lähdimme porukalla Tikanmaalle pitkälle iltalenkille. Olen kahden viikon ajan joutunut pidättelemään menohalujani, joten nyt oli ilo juosta pellolla Sipin kanssa ja pistää lauma taas ojennukseen.
Sipille hämärässä liikkuminen on vaikeaa. Koko ajan se haluaa tarkkailla, liikkuuko jossain ihminen tai eläin. Ja heti kun näköpiirissä on jotain epäilyttävää tai edes pienenpieni vainu, on mentävä. Ja sitten se todellakin menee. Valkoinen viiva jää vaan horisonttiin, kun Sipi viilettää menemään. Tästä seuraa poikkeuksetta Sipin kytkeminen talutusremmiin.
Tänään Tikanmaalla Sipi löysi jostain jotain mustaa, jota se laittoi päähän ison laikun. Ennestään otsassa on öljyläikkä, joka tuli leirillä kun Minto ja Oikku työnsivät Sipin parkissa olleen auton alle. Nyt Sipin otsassa on kaksi mustaa laikkua. Varmaan Sipi on niin kiintynyt Rekkuun nyt kun minä olen ollut pari viikkoa pois pelistä, että se haluaa pikkuhiljaa alkaa näyttääkin samanlaiselle kuin Rekku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti