torstai 10. lokakuuta 2013

Sipi tallilla

Maanantaina Sipi pääsi autoajelulle. Tai niin Rekku ja minä luulimme! Sipi olikin päässyt autolla hevostallille katsomaan hevosia. Minähän olen käynyt tallilla aiemmin, mutta Sipi ei ollut oikeastaan nähnyt heppoja ollenkaan. (Paitsi kerran metsässä tuli pari ratsastajaa vastaan, ja ne vasta Sipin mielestä pelottavia olikin!)Aluksi Sipiä jännitti kaikki. Se oli ihan kauhusta kankeana eikä ollenkaan halunnut ymmärtää, että hevonen on niin kamalan iso. Tallilla oli kuitenkin niin paljon mielenkiintoisia hajuja (ja ihanaa lantaa), että äkkiä Sipin jännitys muuttui rentoudeksi. Emäntäkin leikki rentoa, vaikka onhan ne hevoset aika isoja ihmiseenkin verrattuna. Sipi vieraili myös satulahuoneessa ja kiersi eri karsinoiden edessä katsomassa eri hevosia.

Hevosen tarvikkeet olivat myös mielenkiintoisia.


Sen verran jännä oli Artsi-hevonen, ettei Sipi ihan lähelle uskaltautunut. Kerran Sipi söi lantaa ja Artsi heinää melko lähekkäin, mutta sitten Sipi havahtui tilanteeseen ja päästi vahingossa haukahduksen.Illalla Sipi oli aika poikki. Kyllä ne tallivierailut väsyttää, sen muistan minäkin.

4 kommenttia:

 1. Hei! Onko hevosen koko nimi Artemis? :) Kauniita koiria sinulla :)

  VastaaPoista
 2. Artsi eli Artemis! Onko hän sinulle tuttu?

  VastaaPoista
 3. Onhan hän :) edellisessä kodissaan ollessaan oli minun "melkein oma" :) olisi mukava tietää hänen kuulumisiaan :) mitä kautta voisin laittaa sähköpostini, jos olisi mahdollista saada tietää Artsin kuulumisia? :)

  VastaaPoista
 4. Laita viestiä osoitteeseen rekkuli_koira(a)yahoo.co.uk niin välitän sen eteenpäin Artsin omistajalle :)

  VastaaPoista