perjantai 13. joulukuuta 2013

Itsenäinen

Itsenäisyyspäiväkin tuli ja meni. Minä pidän itsenäisyyspäivästä, sillä olenhan tunnetusti älykäs ja itsenäinen. Me kävimme itsenäisyyspäivänä pitkällä kävelyllä ja sain kulkea vapaana suurimman osan matkaa, sillä minä en käytä itsenäisyyttäni väärin toisin kuin Sipi, jolla on toisinaan tapana lähteä liian kauas ja kauaksi aikaa omille teilleen. Sipi kyllä tietää ettei niin saisi tehdä ja katuu aina palattuaan syvästi, mutta ei vielä toistaiseksi ole voinut luonnolleen mitään. Silloin kun vainu vie menevät Sipin korvat täysin lukkoon.

Muuten Sipistä on tullut mukava kaveri. Yhteinen harrastuksemme on meksikolainen showpaini, jota harjoittelemme kaikenlaisilla alustoilla. Sipin hahmo vapaapainiotteluissa on "El Hambo", kun minä taas käytän taiteilijanimeä "Villalobos".

Kotona on usein voimakkaampi painovoimakenttä kuin ulkona, tai ainakin lattialta on joskus TODELLA vaikea nousta. Varsinkin ruoan jälkeen.

Täällä oli vähän lunta itsenäisyyspäivänä, mutta nyt se on valitettavasti jo sulanut pois. Kuvassa on tyylinäyte itsenäisyyspäivän itsenäisestä askelluksestani Kullaanvuoren metsissä.

Toissapäivänä loikoillessamme Sipi asentoa vaihtaessaan vahingossa kierähti suoraan eteeni, jolloin välisemme etäisyys jäi hetkeksi epätavallisen lyhyeksi. Voisi jopa todeta, että tilanteessa koeteltiin yksityisyyden rajoja. Sipin ilme oli aika pöllämystynyt, kun minä taas pysyin jännittävästä tilanteesta huolimatta täysin coolina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti