perjantai 7. marraskuuta 2014

Ensilumi!

Eilen satoi maahan ensilumi! Saimme vieraiksi Urpon ja Kärsän ja lähdimme ulkoilemaan Raision ja Ruskon metsiin. Ensin kävimme Rekun haudalla sytyttämässä uuden kynttilän. Kärsä, joka ei ehtinyt tutustua Rekkuun, suhtautui silti tilanteeseen asiaankuuluvalla hartaudella olemalla yllättävän rauhallinen. Sipi sen sijaan kakkasi eräälle toiselle haudalle viime viikolla, onneksi emäntä huomasi sen ja keräsi kakan pois.
Sitten lähdimme metsään. Lunta tuprutti koko ajan enemmän ja enemmän. Lopulta maa oli niin valkoinen, että meistä jäi sympaattisia tassunjälkiä polulle. Me painimme ihan hulluina, oli niin mukavaa seuraakin!


Automatka takaisin kotiin oli melko mielenkiintoinen, sillä meidän autosta on tuuletin rikki. Neljä märkää koiraa ja kaksi ihmistä + lumisade ei ole hyvä yhdistelmä rikkinäisen tuulettimen kanssa. Kesärenkaatkin meillä vielä oli. Onneksi pääsimme kotiin ehjinä. Matkalla pysähdyttiin vielä Mustiin ja Mirriin ja lapset (Kärsä ja Sipi) pääsivät shoppailemaan. Kärsä sai uuden talutusremmin sen tilalle, jonka hän pisti kahteen osaan lenkillä kun silmä vältti, ja Sipi mallasi itselleen ja minulle heijastinliivit, jotka emäntä myöhemmin tosin palautti kauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti